Kaba Personel ve Yanıltıcı Fiyatlandırma Sorunu

Kaba Personel ve Yanıltıcı Fiyatlandırma Sorunu
05 Ekim 2024 11:30

2 yıldır Natural Nail House Mecidiyeköy şubesine düzenli olarak gidiyorum. Ancak personellerinin ilgisiz ve kaba tavırları yüzünden illallah edip kendim ve çevremin gitmesine müsaade etmeyeceğim çünkü soru sorduğumuzda bile dövecekmiş gibi cevaplar, tehditler alıyorum. Ekte konuşmanın görselini iletiyor olacağım, bence herkes bu firmanın bu yüzünü görmeli. Bir ücret ödeyip hizmet alıyoruz ve bu bedava verilen bir hizmet gibi sunulamaz bize. Randevu oluşturmak için yazdım. Oluşturdum ve sonra reklamlarını gördüm. WhatsApp durumunda paylaşılmıştı, aynı işlemi yaptıracağım halde bana 550 denen fiyat orada 500 yazıyordu ve bunun için tekrar yazdım. Bana 'hafta içi geçerli' diyerek geçiştirdi. Ben de 'hafta içi olarak belirtmemişsiniz' dediğimde, dalga geçer gibi 'evet yazmıyor' diye cevap veriliyor. Müşterilerle konuşma üslubunu geçiyorum, öncelikle mağdur olduğunu düşünen biri var karşında, keşke düzgünce açıklansa o an veya küçümsediğiniz 50 TL için 2 yıldır gelen müşterinize destek olsanız kavga etmek yerine. Ben de kandırıldığımı hissettiğim için buna göre bir cevap verdim ama sanki karşımda saç baş kavga edecek biri var ve bana o şekilde cevaplar veriyor. Pardonlar, soru işaretleri üzerine randevuyu iptal etmekle tehdit. Ekte konuşmada mevcut, herkes okusun. Ben tüm çevreme anlatıyorum ve herkesin personellerinden şikayetçi olduğunu işitiyorum. Umarım bu konuda bir aksiyon alırlar.

Eylülnur sonuçtan hiç memnun değil

23 Temmuz 2023 15:00

Protez Tırnak Hizmetinde Hayal Kırıklığı Ve Sağlık Sorunları

13 Aralık 2024 14:12
Protez Tırnak Hizmetinde Hayal Kırıklığı Ve Sağlık Sorunları
Zehra sonuçtan hiç memnun değil

Natural Nail House'ta Uzun Bekleme, İlgisiz Çalışanlar Ve Yasalara Aykırı Ücret Uygulaması

23 Ağustos 2025 20:37
natural-nail-houseta-uzun-bekleme-ilgisiz-calisanlar-ve-yasalara-aykiri-ucret-uygulamasi-1.jpg

17 Mayıs 2025 22:20
Kaba Davranış Ve Kötü Hizmet Nedeniyle Hayal Kırıklığı