Muhammet sonuçtan çok memnun

National Geographic Giyim Ürünleri National Geographic Sweat Mont Sökülen Hatalı Cep. Değişim İade Sorunu

25 Mayıs 2023 14:17
Muhammet'in Teşekkür Mesajı
“Para iadesi yapıldı. Teşekkürler...”

2023 Mart ayında Aydın Forum AVM Boyner'den National Geographic sweat montun yapıştırma olan sağ cebi yaklaşık 3-4 kullanımdan sonra söküldü daha doğrusu yapıştırma olduğu için yerinden çıktı. Daha sonra ürünü bu arızasından dolayı İzmir Optimum AVM'deki Boyner mağazasına incelenmek üzere teslim ettim. İnceleme sonucu olarak imalattan kaynaklanan bir sorun olmadığı için iade alamayacaklarını bildiren bir yazı ile yaklaşık 1 ay sonra iade ettiler. Bu ürünün cebi kesinlikle benim kullanım hatamdan dolayı sökülmemiş, kullanılan malzemenin kalitesizliğinden veya üretim hatasından bu hale gelmiştir. Ben asla National Geographic ürünlerini kimseye tavsiye etmeme kendimde asla tekrar tercih etmem. Bence bu kadar paralar vererek bu fason üretim ürünleri almanıza gerek yok. Pazarda çok daha ucuza çok daha iyilerini bulabilirsiniz. Şimdi bu ürünün fotoğraflarını ekliyorum sizlerde bakarak değerlendirin ve yorumu kendiniz yapın lütfen

Muhammet
Muhammet
22 Ağustos 2023 15:53

Para iadesi yapıldı. Teşekkürler...

Sevda
Sevda

Merhaba acaba National Geographic montun para iadesini nasıl sağladınız acaba?

07 Ocak 2024 22:42
National Geographic Giyim Ürünleri National Geographic Mont Mağduriyeti
Sevda sonuçtan hiç memnun değil

22 Nisan 2024 19:05
National Geographic Giyim Ürünleri National Geographic Montun Kısa Sürede Deforme Olması

25 Ekim 2023 13:32
National Geographic Markalı Montta Sorun Yaşıyorum!