Taner sonuçtan hiç memnun değil

09 Eylül 2024 19:00

Nova Tour Adana’ dan alınan Mardin turu için 06.09.2024 tarih ve 22:30 saatli kalkış için firmanın ofisi önüne geldik. Fakat araç olmadığı için aramak zorunda kaldık ve saatin değiştiğini ileterek 23:30’ da kalkacağı bildirildi. İstedikleri saate ve yere 15 dakika önce geldik. Yine otobüs yoktu ve tekrar aramamız üzerine yola çıktıklarını ilettiler. İlgili arkadaş kendilerinin myt tur olduğunu ve bildirilen 3 kişiyi aldıklarını iletti. Kendilerine hata yaptıklarını iletsek de ne otobüsü durdurdular ne de geri döndüler. Otobüsteki rehber olduğu iddia edilen kişi ile görüştük ve aramızda 10 dakikalık mesafe olduğunu iletsem de durdurmadılar. İlgili rehber bizi duracakları dinlenme tesisine kadar sürükleyerek yaklaşık 80-90 km yol yaptırmıştır. Otobüse vardığımızda rehbere Nova Tour’ un görevlisini sordum fakat görevlinin olmadığı iletildi. Tüm suçu Nova Tour’ a atması üzerine kendilerinin durmamasının da büyük hata olduğunu iletmeme rağmen karşımda anlayışı olmayan birini gördüğüm için devam etmedim.
Myt tur oldukça anlayışsız olup genç bir kızı mağdur etmiştir. Tabi bu duruma düşüren ise Nova Tour olmuştur. İnsanlar kızlarını veya çocuklarını emanet etikleri bu iki kurumun ne kadar sorumsuz olduğunun görülmesi amacı ile şahit olduğum durumu paylaşmaktayım. Zaten Nova Tour’ un şikâyetlere verdiği cevapları okur ve üslubuna bakarsanız nasıl bir firma olduğunu anlarsınız.

10 Eylül 2024 10:50 (Şikayetten 15 saat sonra)
10 Eylül 2024 11:09

Sayın Yetkili, anlattıklarınız sizlerin ortak çalıştığınız kuruma aittir. Eğer aranızda bu şekilde yanlış bilgiler mevcut ise birlikte çalışıp çalışmamayı tercih edebilirsiniz. Aramızda 10 dakikalık mesafe varken yetişmemiz mümkün olup araçların bekleyebileceği yerler otobanlarda mevcuttur. Örneğin gişeleri geçmeden beklenebilecek yer oldukça geniş ve güvenlidir. Ya da Misis, Ceyhan çıkışları da mevcuttur. Hatta bizi sürüklediğiniz Mıstık 2 tesisleri yerine Mıstık 1 tesisleri ya da daha öncesindeki herhangi bir petrol ofisinde bile durabilirdiniz. Bu bir hizmet kalitesi olup müşteri memnuniyetine ne kadar önem verdiğiniz anlamına gelmektedir. Sizin politikanız sebebi ile biz km lerce dönüş için yol kat etmek zorunda kaldık. Ben oluşan mağduriyeti açıklayarak bilinçli tüketici görevimi yerine getirmiş bulunmaktayım. Gerisi bundan sonra sizi tercih edecek insanlara kalmıştır.

Taner sonuçtan hiç memnun değil

09 Eylül 2024 19:00

Gaziantep Geziyor My Joy Tur Çok Kötü

22 Nisan 2024 13:29
Gaziantep Geziyor My Joy Tur Çok Kötü

27 Ağustos 2023 13:36

22 Nisan 2024 16:26

Jolly Tur 31 Mayıs Adana-Mardin Midyat Göbeklitepe Turu Memnuniyeti Sıfır!

03 Haziran 2024 11:37
Jolly Tur 31 Mayıs Adana-Mardin Midyat Göbeklitepe Turu Memnuniyeti Sıfır!