Özgenç sonuçtan hiç memnun değil

My Smile Butik Yanlış Beden Gönderimi

25 Kasım 2023 16:52

Merhaba, adım Ö***** M****. 'My Smile Butik' adlı internet sitesi üzerinden iki adet pantolon sipariş ettim. L beden yerine M beden gönderilmiş. Kapıda ödeme seçeneği ile aldım; fakat kargo şirketi, paketi açıp kontrol etmeme izin vermediğini söyledi. İade ve değişim yapmak istiyorum ancak sitede ulaşabileceğim bir telefon numarası bulunmuyor. Ürün Yurtiçi Kargo ile geldi. Kargo şirketini aradığımda müşteri bilgisi veremeyeceklerini ifade ettiler. Siparişi gönderen Yurtiçi Ispartakule şubesi de telefonlara cevap vermiyor, numarası 0544*****98. Mesaj da attım ancak dönüş yapılmadı. Durumdan dolayı Yurtiçi Kargo'dan şikayetçiyim ve mağduriyetimin giderilmesini istiyorum.

25 Kasım 2023 16:34

Merhaba, adım Ö***** M****. 'My Smile Butik' adlı internet sitesi üzerinden iki adet pantolon sipariş ettim. L beden yerine M beden yollandı. Kapıda ödeme seçeneği ile aldım; ancak kargo şirketi, açıp kontrol etmeme hakkım olmadığını söyledi. İade ve değişim yapmak istiyorum, fakat sitede ulaşılacak bir telefon numarası yok. Sipariş Yurtiçi Kargo ile geldi. Kargo şirketini aradım, ancak müşteri bilgisi veremeyeceklerini söylediler. Siparişi veren Yurtiçi Ispartakule şubesi de telefonlara cevap vermiyor, numara bu: 0544*****98. Mesaj da attım, ancak dönüş olmadı. Durumda Yurtiçi Kargo'dan şikayetçiyim ve mağduriyetimin giderilmesini istiyorum.

26 Kasım 2023 20:46

Yurtiçi Kargo tarafıma döndü yardımcı olacaklarını konuyu üst düzeyde yetkililer ile ileteceklerini söylediler bekliyorum sonucu teşekkürler

29 Kasım 2023 12:40

Hala bir çözüme kavuşmadı şikayetim

Emre
Emre

Bende de aynısı oldu aradım ama adamlar engelledi beni

Orhan sonuçtan hiç memnun değil

02 Aralık 2024 19:01
Nisa sonuçtan hiç memnun değil

17 Mayıs 2025 11:26
Sevil sonuçtan hiç memnun değil

01 Ekim 2025 13:46
yanlis-ve-eksik-gonderilen-pantolonlar-icin-iade-ve-ucret-talebi-3.jpg