Haşmet sonuçtan hiç memnun değil

Muya Terlik Suya Temas Etmemesi Gerekiyormuş

Muya Terlik Suya Temas Etmemesi Gerekiyormuş
26 Nisan 2024 16:33

Muya'dan bir terlik aldım; sözde en kaliteli deri terliklerden biriydi. Ancak ürün birkaç ay sonra soyulmaya başladı. Müşteri hizmetlerini aradığımda, başta suyla temas etmiş olabileceğini söylediler. Daha sonra fatura istediler. Zaten terliğin geçen yıl üretildiği ve en pahalıya satılan ürünlerden biri olduğu belliydi. Aldığım yer de açıkça belli olmasına rağmen, fatura olmadan garanti kapsamına alamayacaklarını belirttiler. İşte, sağlam olduğunu düşünerek tercih ettiğimiz Türk firmalarının neden dünya markası olamadıklarını gösteren en büyük örnek bu. Bir daha mı alırım? Kesinlikle hayır.

03 Mayıs 2024 08:21 (Şikayetten 6 gün sonra)

Değerli Müşterimiz, Alışverişinizde bizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Ürün ve hizmetlerimizle ilgili her türlü öneri ve çözüm taleplerinizi bize iletmenizi rica ederiz. Saygılarımızla Muya A.Ş. Müşteri Hizmetleri

03 Mayıs 2024 08:51

Aradım şikayet bildirdim fakat faturayı bulamadığım için kabul görmedi. Zaten terlik sizin terliğiniz belli derisi naylon gibi soyulmaya başladı hani yıpranır kopar kullanıcı hatası dersiniz ama deri bu şekilde soyulurmu? Bir de bana dedikleri suya temas etmiştir ondan soyulmaya bsşladı affedersiniz ama terliği insan ne için alır kutuda saklamak için mi?

Hüseyin sonuçtan hiç memnun değil

Hüseyin
27 Eylül 2023 13:23

Filiz
19 Temmuz 2024 14:59
Muya Terlikte Kalite Sorunu Ve Müşteri Hizmetleri Eksikliği
Muya Terlikte Kalite Sorunu Ve Müşteri Hizmetleri Eksikliği
Sena sonuçtan hiç memnun değil

Sena
04 Ağustos 2025 10:02
Havva sonuçtan hiç memnun değil

Muya Kısa Sürede Deforme Olan Terlik Ve Yetersiz Satıcı Yaklaşımı

Havva