Gülbahar sonuçtan çok memnun Şikayetvar’daki içerikler kullanıcı deneyimlerine dayanır; puanlar reklam/tavsiye veya onay değildir.

Mt Global Eğitim Danışmanlık Önerileriyle Aldığım Hisselerde İstediğim Kârı Yapamadım

12 Aralık 2024 12:41
Gülbahar'ın Teşekkür Mesajı
“Şikayetimi ilettikten sonra mt global hemen çözüm buldu teşekkür ederim.”

Bana, hisse alım satımlarıyla %10 kâr elde edebileceğim garanti edilmişti. Mt global’in önerileriyle aldığım hisselerde istediğim karı yapamadım. Sadece %5 kar elde edebildik, ancak bu miktar için sürekli telefonla öneri bekledim.

Bu kadar sık iletişim ve düşük kâr, beklentilerimin çok altındaydı. Sisteme hiç girmemiş olsaydım mevcut portföyümle çok daha fazla kazanırdım…

16 Aralık 2024 11:37 (Şikayetten 3 gün sonra)

Merhaba, mt Global Eğitim ve Danışmanlık olarak, yaşadığınız durum hakkında sizinle iletişime geçilmiştir. Her türlü bilgi, öneri, görüş ve şikayetlerinizi bizlere iletebilirsiniz. Saygılarımızla, MT Global Eğitim ve Danışmanlık

23 Aralık 2024 16:31

Teşekkür ederim

23 Aralık 2024 16:33

Şikayetimi ilettikten sonra mt global hemen çözüm buldu teşekkür ederim.

Himmet sonuçtan hiç memnun değil

16 Mayıs 2024 15:10

Mt Global Danışmanlık Ve Eğitim – Piyasa Rehberim Pişmanlık Ve Zarar Ettirip Üyelik Ücreti İstiyor

06 Aralık 2023 11:55
Ali sonuçtan hiç memnun değil

MT Global Danışmanlık ve Eğitim – Piyasa Rehberim Profesyonel Destek Beklentileri Ve Piyasa Gerçekleri

21 Aralık 2023 12:57

First Global Fx Yanlış Yatırım Tavsiyeleriyle Maddi Ve Güven Kaybı Yaşadım

28 Temmuz 2025 22:15
first-global-fx-yanlis-yatirim-tavsiyeleriyle-maddi-ve-guven-kaybi-yasadim-1.jpg

MT Global Danışmanlık ve Eğitim – Piyasa Rehberim Yanıltıcı Yatırım Tavsiyeleri Ve Büyük Zararlar

13 Ağustos 2024 14:00