Mövenpick Caffe Freddo Ürün Küf Dolu

İthalatçısı olduğunuz, Mövenpick Caffe Freddo markalı üründen aldım.
Ürün son kullanım tarihi olduğu halde komple küf dolu.İthal edilen marka bir ürün olduğu ve çeşitli kontrollerden geçtiği halde nasıl bu şekilde rafa ürün giriyor sormak istedim. Acil o partiyi toplayıp gerekli işlemleri yapmanızı diliyorum.

Ahmet
19 Aralık 2024 11:10

Koza gıda (ithalatçısı) Firmanın şikayet birimine 5 günlük çabalarımla ulaşamadığım için, şikayet konusu haline getirdim. Bugün başka bir birimle iletişim kurup, neyse ki, mail adresi alabildim.

2 Ocak 2025 16:05 (Şikayetten 16 dakika sonra)

Merhaba, Depomuz BRC sertifikasına sahip olup, ürünler her zaman doğru koşullarda saklanmaktadır. Müşterilere ulaştırıldıktan sonra ki süreçte doğru koşullarda saklanmaması, bu gibi konulara sebebiyet verebilir. Ürünü almış olduğunuz firmayı paylaşabilir misiniz kontrol sağlatabilmemiz için? İyi günler dileriz.

Merhaba, Öncelikle yaşadığınız sorun için çok üzgün olduğumuzu bilmenizi isteriz. Konuyla ilgili şikayetinizin detayları ve çözümü için iletişim bilgilerinizi paylaşmanızı rica ediyorum. Saygılarımla, Nedim Eskinazi

Ahmet
3 Mart 2025 20:33

Ürünü, İzmir hava eğitim komutanlığı aile kantininden aldım.

Son Kullanma Tarihi Geçmemiş Üründe İlk Açılışta Küf Şoku

Yaklaşık 1 hafta önce A101 marketten aldığım Moevenpick Raspberry yoğurdunu ilk kez açtığımda küflenmiş olduğunu gördüm....

Son Kullanma Tarihi Geçmemiş Üründe İlk Açılışta Küf Şoku

29 Aralık 2024 15:54946

Henüz son kullanma tarihi geçmemiş olan Jacobs isimli markaya ait kahve küflenmiş durumda. Saklama koşullarına uydum anc...

1 Yorum

Taze Olmayan Nescafe Taster's Choice Ürünü Nedeniyle Mağduriyet

24 Temmuz 2025 15:11271

"İlginiz için teşekkür ediyorum. Yaşadığım sıkıntıyı yazdığım gün geri dönüş yapıldı. Müşteri temsilcisi çok kibar ve ilgiliydi. Çok kısa sürede kahvenin yenisiyle değiştirilmesi ve yanına hediyeler eklenmesi firmanın ürününe ve alıcıya saygısını gösteriyor. İşallh bir daha bu tarz sıkıntılar yaşamayız."

Taze Olmayan Nescafe Taster's Choice Ürünü Nedeniyle Mağduriyet