Ahmed sonuçtan hiç memnun değil

Motolux MTX 125 Parça, Servis Ve Fabrika Sıkıntısı!

05 Temmuz 2024 02:29

Motolux MTX 125 marka servis ve parça sorunu! 2022 model aralık ayı çımalı motorum var 2023 mart nisan gibi 3000 km'de aldım motorda hiçbir sıkıntı yoktu ev iş arasında kullandım ara sıra İstanbul'da şehir içi gezmelerde kullandım. Bir keresinde başıma kötü bir olay geldi bir kamyona arkadan biraz değdim ön sol grenaj kırıldı gittim parçaları servisten sipariş verdim çok uzun sürdü gelmesi ve çok pahalıya patladı ardından bir süre daha kullanmaya devam ettim 2024 yılı ramazanda serviste bakımlarını yaptırdım kontak ve farlarda sıkıntı yaşıyordum düzelttik demelerine rağmen 1 haftaya kalmadan tekrar bozuldu artçı basamak bozuldu yapamıyoruz diyorlar yeni parça takalım diyorum fabrikada yok diyorlar ne zaman gelir diyorum belli değil ramazandan sonra 1-2 hafta içinde motordan değişik sesler gelmeye başladı bu sırada motor 11,000 km oldu gittim gösterdim motoru krank mili kırılmış değiştirmemiz lazım dediler ruhsat bilgilerini alıp fabrikaya başvuralım garantiye girer dediler siz gidin parçalar gelince ararız dediler ses soluk yok aradım bir süre sonra dediler fabrika kabul etmedi km'niz çok yüksek sizin suçunuz nasıl olur dedim ben evden işe işten eve gidiyorum günlük kuryelik yapmadım başka bir şey yapmadım bakımları serviste yaptım ne yapmam gerekiyordu anlamadım fiyat sordum 12,000 TL tutar diyorlar motor zaten 40,000 TL var yok garantisi devam ediyor güya ne yapacağım bilmiyorum. Parayı peşin alıyorlar bir ömür süründürüyorlar. Sonuç olarak farlar yanmıyor kontak uzaktan çalışmayı bırak anahtarla zor çalışıyor hatta anahtarsız bile dönüyor zorlarsak alarmı sustu artçı basamaklarım bozuk kapanınca açılmıyor bir daha. Motor kaç aydır yatıyor açıklama ve çözüm istiyorum servis genel olarak ilgisiz bir iş için elli kere aramam gerekiyor ve parçalar aşırı pahalı.

05 Temmuz 2024 14:35 (Şikayetten 12 saat sonra)
16 Ağustos 2024 23:55

Krank mili ve piston takımı uzun çabalar sonucu 1 ay ın sonunda yapıldı ama kontak hala bozuk ve ürün yok

Samet sonuçtan memnun

Motolux Mtx 125 Pişmanlığı

Samet
10 Temmuz 2024 01:01
"Motolux firmasından G** hanım konuyla farklı zamanlarda beni arayarak ilgilendi ve sorunumu çözüme kavuşturdu, kendisine ve firmaya teşekkür ediyorum. Şu an için arıza vs kalmadı umarım tekrar etmez ve memnuniyetim devam eder"

Batın
16 Temmuz 2024 14:41
Hakan sonucu yetersiz buldu

Motolüx MTX125 Yedek Parça Krizi

Hakan
09 Ekim 2024 11:13

Hakan
10 Temmuz 2024 16:33
Gökay sonuçtan hiç memnun değil

Gökay
27 Eylül 2024 10:38