Ravza sonuçtan çok memnun

27 Temmuz 2024 22:32

Monster Abra a5 v20 3.2 model bilgisayarımı kapatırken "güncelle ve kapat" seçeneği ile kapattım. Daha sonra bilgisayarım açıldığında bu Bios ekranıyla karşılaştım ve bu ekran şu anda kapanmıyor. Kapatmaya çalıştığımda tekrardan beni Bios ekranına yönlendiriyor. Ek olarak, şu anda firmanızın teknik servisinin bulunmadığı bir şehirde olduğumu ve bilgisayarımı ivedilikle düzeltmek istediğimi bildirmek isterim. Eğer bu sorunu düzeltme konusunda benim yapabileceğim bir şey varsa bilgi almak istiyorum.

27 Temmuz 2024 22:36 (Şikayetten 3 dakika sonra)

29 Temmuz 2024 11:08

Değerli Ravza Ö., Cihazınızın teknik servisimizde incelenmesi için tarafımıza ulaştırmanızı rica ederiz. Kapsamlı inceleme sonrası tarafınıza bilgilendirme yapılacaktır. Detaylı Bilgi: https://www.monsternotebook.com.tr/teknik-servis/ Saygılarımızla, Monster Notebook, Atakan

Muhammet
07 Aralık 2023 21:59