Monster Abra A7 V11.3 Ekran Kararma Sorunu

19 Ocak 2024 00:281.303
Kazim'in Teşekkür Mesajı
Mert beye teşekkürler

Abra A7 v11.3 bilgisayarım dün itibariyle grafik gerektiren programlarda ekranda görüntü hızlıca gidip gelmeye başladı. Masaüstüne döndüğümde sorun kalmıyordu. Windows güncelleştirme bölümünde kurtar seçeneğinden format attım şu an videodaki gibi masaüstündeyken bile görüntü kayboldu. Acil çözüm önerilerinizi bekliyorum ilgilenirseniz sevinirim iyi günler.
Güncelleme: şu an fark ettim masaüstündeyken görüntü kararıyor. F1 e basınca gelen tarayıcı sayfasını ekranda büyütünce videodaki gibi sorun kalmıyor. Ama sayfayı küçültünce ve masaüstündeki simgeleri görünür hale getirince ekran gidip geliyor

19 Ocak 2024 00:31 (Şikayetten 2 dakika sonra)

19 Ocak 2024 11:51

Değerli Kazim S.., Yaşamış olduğunuz performans sorunu yazılımsal nedenlerden kaynaklanıyor olabilir. Aşağıdaki adımları uygulamanızı öneriyoruz. İşletim sisteminiz ve grafik kartı sürücüleriniz güncel olmalıdır. 1-) Aygıt Yöneticisi > Görüntü Bağdaştırıcıları yolunu izleyerek sağ tuşa tıklayarak öncelikle Intel ekran kartınızın sürücü yazılımını sistemden kaldırmanızı sonrasında aşağıdaki bağlantıdan ekran kartınızı güncel sürümünü yüklemenizi öneririz. Güncel İntel Grafik sürücüleri indirilebilir. 2-) Aygıt Yöneticisi > Görüntü Bağdaştırıcıları yolunu izleyerek sağ tuşa tıklayarak öncelikle Nvidia ekran kartınızın sürücü yazılımını sistemden kaldırmanızı sonrasında aşağıdaki bağlantıdan ekran kartınızı güncel sürümünü yüklemenizi öneririz. Nvidia Sürücüleri veya Nvidia Experience üzerinden Sürücüsüler > Güncelleştirmeleri Kontrol Et seçeneği ile yükleyebilirsiniz. (Nvidia Sürücüleri güncel değil ise yeni sürüm görünecektir) Yukarıdaki işlemlere rağmen yaşanan durumun devamı halinde ürününüzü kapsamlı incelemelerin yapılması adına teknik servislerimize ulaştırmanızı rica ederiz. Saygılarımızla, Monster Notebook, Mert

Kazim
19 Ocak 2024 11:54

Mert beye teşekkürler

Baver
Benzer Şikayeti Var
12 Mart 2025 23:04

Sorun çözüldü mü aynı modeli kullanıyorum aynı sorun var

Monster Notebook Abra A7 V12.1 Mavi Ekran Sorunu

24 Aralık 2023 17:001.675

3yıl önce aldığım Abra A7 V12.1 bilgisayarım 2023'ün kasım ayından itibaren mavi ekran hatası verip kapanıyordu. İlk ser...

Monster Notebook Ekran Gidip Geliyor

27 Mayıs 2024 15:263.677

"Kısa sürede tarafıma ulaşıp uzaktan bağlanarak gerekli kontrolleri yapıldı. Sorunun sürücülerde olmadığını söylediler ve bilgisayarımı teknik servise kargolamamı sorunun donanımsal olabileceğini söylediler. Pazartesi kargoya verdim. Kısa sürede arıza tespiti yapılıp tarafıma bilgilendirme yapıldı. Onayımdan sonra gerekli onarımları kısa sürede yaptılar. Sevgili Monster ekibine ilgi ve alakasından dolayı teşekkür ederim."

Monster Notebook Tekrarlayan Hatalar Ve Çözümsüz Servis Deneyimi

17 Mart 2024 21:441.431

Monster Abra A7 v11.2 bilgisayarım sürekli bu şekilde hata veriyor. Servise gönderdim 2 defa sorun çözülmedi. Format atı...

Monster Notebook Tekrarlayan Hatalar Ve Çözümsüz Servis Deneyimi

Tümünü Gör
Monster Notebook Renkli Ekran Sorunu!

Monster NotebookRenkli Ekran Sorunu!

Aydın
Monster Notebook 9 Aylık Çile

Monster Notebook9 Aylık Çile

Yasin
Monster Abra A5 V15.5 Ekran Sorunu!

Monster Abra A5V15.5 Ekran Sorunu!

İsmail
Monster Tulpar Kaldırılan Bozuk Seri