Volkan sonuçtan hiç memnun değil

Mondial Motor Revival 50 Beyin Sorunu.

12 Haziran 2023 10:45

50lik Mondial Revival 50 gaz yemiyor boğuluyor ve stop ediyor. Aynı zamanda ilk marştan sonra gaz yemiyor. Motoru ilk bakıma getirdiğimde servis beyninde sorun olduğunu söyledi ve sipariş ettiklerinde ellerinde olmadığını ve depoda temin edilmediğini söyledi. Konu hakkında yardımlarınızı bekliyorum. 08bb090 seri no L5YADCBA6MD003508.

12 Haziran 2023 14:11 (Şikayetten 3 saat sonra)
Volkan
Volkan
25 Ağustos 2023 16:15
Mondial Motor Revival 50 Beyin Sorunu.

Yönlendirdiğiniz servisle irtibata geçip motorun beyniyle ilgili hiçbir çözüm yapılmayıp motoru 80 CC çevirdiğimde arızanın giderileceğini söyleyerek 3.000 TL karşılığında motoru 80 CC çevirdim ve motorun park halinde kontak açıktan sonra ve hareket halindeyken sürekli arıza ışığı yanması ve motorun 45 hızını geçmemektedir. Ayrıca Rize yetkili servisiyle irtibata geçip durumu izah ettiğimde bana yazılım atılması mecbur olduğunu beyan etti beyniyle ilgili 10 günlük süre geçeceğini söyledi çünkü fabrikaya yollanacakmış ama ben motoru verdiğim Ardeşen servisinden aldığım cevap onlar öyle yanar Çin modelidir bu şekilde devamlı yanar yürüründe sıkıntı yoksa arıza ışığı önemli olmadığını söylemiştir. Motoru ilk aldığım günden beri 0 almış bulunmaktayım arızaları beyinsel aktif devam etmektedir videolar mevcuttur konuyla ilgili gereken yardımlarınızı beklerim aksi durumda Tüketici Hakem Heyeti'ne başvuruda bulunacağım iyi çalışmalar.

Yunus
Yunus

Merhabalar sorun hakkında bir sonuca ulastınızmı acaba bana da yardımcı olur musunuz aynı sorun benim motorumda mevcut yarı enjeksiyonlu beyni değiştirdim fakat yararı olmadı 4 fişli beyin var yardımcı olursanız sevinirim

Ufuk

Bende de Mondial revial var aynı sorunu yaşamaktayım motorum gitmiyor tetikliyor arıza lambası sönmüyor normalde ilk kontakta yanıyordu motor çalışınca sönüyordu dolaştığım yerlerde çok uzak biyer değil yani

Sorunlarımın çözülmesini rica ediyorum

25 Mayıs 2023 12:09