İlhan sonuçtan hiç memnun değil

20 Nisan 2024 22:36

Trendyol üzerinden 9070411826 numaralı iki adet farklı United Colors of Benetton marka çocuk ayakkabısı satın aldık; biri kızım, diğeri oğlum için. İki kullanım sonrasında her iki ayakkabının dikişleri açıldı ve yan kısımlarında düzgün bir şekilde yapıştırıcı sürülmediği için ayrılmalar meydana geldi. 14 gün dolmadan ayıplı oldukları gerekçesiyle iade işlemi yaptık. Şirket tam bir ay beklettikten sonra, son gün üretim hatası olmadığını belirterek iade talebimizi reddetti. Şirketin telefon hattı çalışmıyor ve Trendyol da herhangi bir yardımda bulunmuyor. 6502 sayılı Tüketici Kanunu'na göre, 6 ay içinde meydana gelen bir arıza veya bozulma durumunda, bu durum üretimden kaynaklanan bir kusur olarak kabul edilir ve aksi durumun üretici tarafından kanıtlanması gerekmektedir. Trendyol ve ilgili şirket, Türkiye Cumhuriyeti kanunlarını görmezden geliyorlar; ne kanunda yazan kanıtı sunuyorlar ne de iade talebimi kabul ederek paramı iade ediyorlar. Bu şirket hakkında yapılan diğer yorumlara bakıldığında, büyük ihtimalle üretim hatalı ürünleri satın alıp Trendyol üzerinden sattıkları ve sonrasında tüketicileri mağdur ettikleri anlaşılmaktadır.

04 Temmuz 2025 14:43
Ayakkabı İade Sürecinde Gecikme Ve Bilgilendirme Eksikliği
Habip sonuçtan hiç memnun değil

23 Aralık 2024 11:02

Rabia
15 Mart 2024 18:50
Merve sonuçtan çok memnun

16 Nisan 2025 21:45
"Uzun uğraşlar sonucunda firma ile bizzat ben kendim iletişime geçerek ayakkabılardaki sorunun videosunu ilettim ve ayakkabıları tekrar göndermemi istediler. Bu sefer iade yaptılar. Boyner'e güvenecek olursam yarı yolda kalmıştım. Kendi çabamla firmaya ulaşıp sorunu çözdüm. Geç de olsa iade kabul ettikleri için de firmaya teşekkürler"
Boyner'den Alınan Ayakkabının Işıkları Bozuldu, Müşteri Hizmetleri Çözüm Sunmuyor

Yasin
11 Şubat 2025 12:44