Yunus sonucu yetersiz buldu Şikayetvar’daki içerikler kullanıcı deneyimlerine dayanır; puanlar reklam/tavsiye veya onay değildir.

Mobilcasino Mobil Casino Ödeme Yapmıyor Hemen Engelliyor Canlı Desteği Siteye Grs

15 Mart 2024 23:19

SMS geldi. '500 TL yatırıma freespin hediye' diye oynadım, harfiyen yanlış yapmadım, spin satın alımı falan yok. En son bakiyemi 6.000 TL yaptım. Çekim talebi için yatırım ile çekim arasında altı saat kuralı olduğunu söylediler. Altı saat sonra çekim talebi verdim. Şimdi beni engellemişler, bu siteye yatırım yapmayın. Canlı desteğe bağlanamıyorum, hesaba da giriş yapamıyorum. Yazıklar olsun. Başka bir şey demiyorum.

16 Mart 2024 09:39

Parayı gönderdiğim kişiyi de ayrıca savcılıktan suç duyurusunda bulunacağım nasıl olsa isim soyad yazıyor mobil casino milletin parasına çöküyor

Yunus
Yunus
16 Mart 2024 09:46

Fuat Altun pazartesi savcılıktan suç duyurusunda bulunacağım sana gönderdiğim paraya dair dekontlarımda mevcut elimde benim kendi paramı verin gerisi sizin olsun başka bir şey istemiyorum

Aleyna sonuçtan hiç memnun değil

08 Ağustos 2023 08:44

Tahir
27 Temmuz 2024 23:47

19 Eylül 2023 03:18
Ali sonuçtan hiç memnun değil

02 Ağustos 2023 02:43
Emir sonuçtan hiç memnun değil

Portobet Yatırım Sonrası Slotlarda Müdahale İle Tüm Bakiyemi Kaybettim

26 Mayıs 2025 21:50