Mamut sonuçtan çok memnun

Minika Çocuk Ozmo Çizgi Filmi Neden Yok

20 Temmuz 2024 15:18

Minika çocuk kanalından istediklerim: Ozmo çizgi filmi, pazar eğlencesi, niloya, angry Birds slingshot stories, nana ile limon, limon ile zeytin, mimocan her yerde, elma kurdu namnam, bluey, lu ve yuva arkadaşları, angry Birds toons, süper 1 takım, sevimli dostlar ve pepee çizgi filmleri yayınlansın.

09 Eylül 2024 16:21

Minika Çocukta Neden köstebekgiller Yok? Minika Çocukta Köstebekgilleri İstiyorum Köstebekgiller, Mimocan Her Yerde, Elma Kürdü Nam Nam, Leylek Kârdeş Ve Nâne ile Limonu Getirin. Lütfen Bu İstediklerim Gelsin Bunlar Gelirse çocuklar Ve Aileler Çok Mutlu Olur. Lütfen Bunlar Gelsin.

Ek
Ek
29 Temmuz 2024 10:47 (Şikayetten 8 gün sonra)
Mamut
Mamut
08 Eylül 2024 15:57

Minika Çocukta Kaç Gündür Nam Namı, Nane ile Limonlu Leylek Kardeşi Ve Mimocanı Bekliyorum Ama Gelmiyorlar. Ben Bu Çizgi Filmleri Geri İstiyorum. Lütfen Bu Çizgi Filmleri Geri Getirin. Ve Ozmo Çizgi Filminide Minika Çocuğa Getirin. Lütfen Minika Çocuk Ekipleri 4 Eski Çizgi Filmi Ve 1 Yeni Çizgi Filmi Yani 5 Çizgi Filmi Minika çocuk Ekranlarına Getirin.

Zeze sonuçtan çok memnun

Minika Çocuk Eski Çizgi Filmleri İstiyoruz

10 Mart 2024 12:03
"Şikayetimin önemsendiğini hissettim. Olabildiğince açık ve yeterli açıklamanın yapılması beni mutlu etti. Umarım dediğim gibi eski çocukluk zamanlarımıza dönebileceğimiz çizgi filmler yeniden gelir ve eskisi gibi minika çocuğu severek izlemeye devam ederiz.😻. Teşekkürler..."

TRT Çocuk'un Eski Çizgi Filmleri Geri Getirilsin

25 Şubat 2025 15:04