Ceylan sonuçtan hiç memnun değil

Mine Üstün Güzellik Salonu Kuaför Yüzümü Yaktı

Mine Üstün Güzellik Salonu Kuaför Yüzümü Yaktı
26 Temmuz 2023 18:46

14 Haziran günü Uğur Mumcu Mahallesi'indeki Mine Üstün Kuaföre yüzümü ağdayla aldırmak için gittim. S*** Hanım işlem yaparken onu uyarmama rağmen kaynar ağdayı yüzüme sürdü. Sonra hiçbir şey olmamış gibi işleme devam etti. Üstüne krem sürdü hemen ve işleme devam ettiği için ben yüzümü görmedim. Canım o kadar yandı ki ağlayacak gibiydim. Kasada özür dilemek yerine hesabı aldılar ve bana tavsiyelerde bulundular. Başka işlemler yapmalıymışım. Eve gittiğimde tekrar aradım. Biz sizi ararız dediler. Bir buçuk ay oldu. Evde kaç kere buz koydum hatırlamıyorum bir hafta dışarı çıkamadım. Cildiye branşında randevu bulmak zor malum. Vakıf Üniversitesi Hastanesine gittim. Muayene ve ilaçlar dahil iyi bir para ödedim. Hem maddi hem de manevi anlamda yıprattılar beni. Gerekli mercilere yazdım. Bunlardan bağımsız olarak söylüyorum. İki kere gittim kuaföre yakın diye. Hijyen berbat durumda. Kurumda bir disiplin yok. Elini sallayıp gir çık kimse fark etmez. Çalışanlar çok lakayıt. Ayrıca bir insanın vücuduna zarar verip hiç oralı olmamak ne etiğe ne insanlığa ne ticarete uyan bir şey.

Emre sonuçtan hiç memnun değil

07 Haziran 2025 18:58
Yüz Bölgesi İşleminde Ciddi İhmal Ve Yanık Şikayeti
Çiğdem sonuçtan hiç memnun değil

29 Mart 2024 13:26
Es Senorita Güzellik Merkezi Erzurum Es Senorita Güzellik Salonu

23 Ekim 2024 12:32
Hijyen Sorunları Ve Kötü Yönetimle Karşılaştık
Zeynep sonuçtan hiç memnun değil

09 Mayıs 2024 19:54