Merve sonuçtan hiç memnun değil

Bozuk Aptamil Mama

Bozuk Aptamil Mama
22 Temmuz 2024 20:29

20.07.24 tarihinde Giresun E-Bebek'ten iki adet Aptamil Prosyneo 1 aldık. Mamayı açtığımda orta güvenlik jelatini şişti ve mamayı açar açmaz suratıma patladı. Tadına baktığımda acılık vardı. Aylardır bu mamayı kullanıyorum, böyle bir tat mümkün değil. Diğer mamayı açtığımda da onun da ortası şişkindi ve o da yüzümüze patladı. Mamaları geri götürdük, firmayla iletişime geçtiler ve bu durumun doğal olduğunu söylediler. Doğal madem, neden diğer paketlerin hava aldırmayan folyoları aşağıda ve şiş değil? Tadına gelecek olursam, elimdeki sağlam paketle yeni aldığımız paket arasında bariz tat farkı var. Neden benim param çöpe gidiyor? Aptamil firması neden iki kutu kullanılmamış mamayı yenisiyle değiştirmiyor? Ben bebeğime bozulmuş mamayı neden yedireyim? Değişik bir durum olsa, zehirlensek bizim mamamızdan değil mi diyeceksiniz? Bir de tadında acılık olabilirmiş, sanki ilk defa aldım bu mamayı.

23 Temmuz 2024 08:57 (Şikayetten 12 saat sonra)

Merve D. Merhaba, Konu ile ilgili olarak telefonumuzdan hafta içi 08:30 17:00 saatleri arasında bizi arayarak veya formu doldurarak bizlere ulaşabilirsiniz. Saygılarımızla, Milupa Tüketici Servisi

24 Temmuz 2024 12:49

Aldığım firmanın sahip çıkmaması yetmiyormuş gibi mamaları kargolayacakmışım tamam oldu Aptamil pişmanlık bir daha asla almam iki kutu mama da sizin olsun.

Aptamil Mama İçerisinden Siyah Bir Şey Çıktı

Ayşin
16 Kasım 2023 23:41
Aptamil Mama İçerisinden Siyah Bir Şey Çıktı

Aptamil Bebek Maması Bozuk Ve Tehlikeli!

Mesut
27 Eylül 2023 00:38
Aptamil Bebek Maması Bozuk Ve Tehlikeli!

Damla
31 Temmuz 2023 21:55
Hasan sonuçtan hiç memnun değil

Hasan
04 Eylül 2024 21:54