Betul sonuçtan hiç memnun değil

Aptamil Marka Mamadan Kurt Çıktı

26 Eylül 2023 03:24

Son kullanma tarihine daha 1 sene kalan Aptamil marka mamadan kurt çıktı. Paketi yeni almıştım ve mama yapmak için kullanacaktım mama kasığını koyduğum gibi direkt kurt olduğunu gördüm. Gece gece hayatımın şokunu yaşıyorum. Böyle bir şey nasıl olabilir. Bebekler için kullanılan bir ürün bu. Nasıl bir ihmalkarlık hem kutunun içinde hem paketin içinde vardı gerçekten inanamıyorum 1 sene boyunca bu markayı kullanıyordum bundan sonra asla. Gece'nin bir yarısı bu olay başıma geldi. Bebeğim tekrar uyanıp ağlayınca nasıl mama vereceğim yaşadığım durumun telafi edilmesini istiyorum.

26 Eylül 2023 08:05 (Şikayetten 4 saat sonra)

Betul E. Konu ile ilgili olarak 0 850 202 51 51 No’lu telefonumuzdan veya aşağıdaki linki tarayıcınıza kopyalayıp, formu doldurarak bizlere ulaşabilirsiniz. https://ilkadimlarim.com/sikayet Saygılarımızla, Milupa Tüketici Servisi 0 850 202 51 51

03 Ekim 2023 16:51

Üründen kurt çıkmış bana çözüm olarak yeni bir kutu mama gönderiyorlar gerçekten komik kim acaba gözleriyle görmesine rağmen aynı markanın mamasından kullanmaya devam eder. Ne bir mahcubiyet var ne bir şey aksine hala inkar ediliyor canlı kurt içinde yasayamaz diye. Gerçekten diyecek bir şeyim yok bir anneye sadece travma bıraktınız

Yasemin sonuçtan hiç memnun değil

Aptamil 3 Numara Mamada Kurt Şoku Ve Hayal Kırıklığı

11 Ekim 2023 21:32

Fatma
25 Haziran 2023 22:25
Aptamil Conformil Kurtlu Ürün
Nurhan sonuçtan hiç memnun değil

Nurhan
02 Kasım 2023 02:47