Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

17 Temmuz 2023 22:53

Çılgın sayısal loto uygulama hatası oynadığım kupun biletlerim kısmında 3 kazandı. Gözüküyor ama altındaki detaylara bastığın zaman tamamen farklı sayılar çıkıyor. Aklıma da şu soru geliyor. Uygulama arkasında sayıları değiştiriliyor mail attığımda da sistemimizde bir sıkıntı yoktur. Siz uygulamanızı silin yeniden yükleyin cevabı aldım.

03 Ağustos 2023 22:20

Ürünleri arka planda değiştiriyorlar ekrandaki sayılarla oynanan rakamlar farklı ama kesinlikle Milli piyanyo bunu kabul etmiyor insanlar boştan yere online'dan oynuyor süper sayısal lotoda 5 milyon kazandınız diye uyarı verdi girdim kazanamadınız yazıyor

27 Temmuz 2023 22:34

Sayılar kesinlikle değişiyor Milli Piyango kesinlikle insanları aldatıyor ve bu ilk defa olmuyor şimdi video ile göstereceğim Milli Piyango online'da kazanmış bile olsanız arka planda sayıları yazılımcıları çok güzel değiştiriyor sadece oynadığınız vakte yazık daha önce telefonum markası yazılımı hakkında bilgi istediler ama sonra geri dönüş olmadı

24 Temmuz 2023 22:35

Milli Piyango kuponlarında değişiklik oluyor uygulamada bütün oyunlarda oluyor videolarını atabilirim ama mail attığımızda hiçbir cevap alamıyoruz bugün videolu paylaşım yapacağım benim aklıma sadece ve sadece çıkan kupon olsa bile değiştiriyorlar. Ayrıca benden telefonum marka modelini aldılar yazılımım güncel mi diye detaya kadar girdiler.

Ek
Ek
18 Temmuz 2023 10:01 (Şikayetten 11 saat sonra)

“Değerli Müşterimiz, Görüşleriniz bizim için değerlidir. Bol şanslar dileriz. Saygılarımızla, Milli Piyango Online Destek Ekibi”

20 Temmuz 2023 17:51

Selda hanım ilginiz ve yardımınız için çok teşekkür ederim

24 Temmuz 2023 22:13
Milli Piyango Çılgın Sayısal Loto Sayıları Değişiyor

Sisteminiz evlere şenlik kusura bakmayın ama insanların akıllarıyla dalga geçiyorsunuz uygulamanızdan oynanan bütün oyunlar böyle çıkıyorsa oynayan insanlara yazık

27 Temmuz 2023 21:50

Evet daha nereye kadar sayıları değiştireceksiniz

29 Temmuz 2023 22:08
Milli Piyango Çılgın Sayısal Loto Sayıları Değişiyor

Bu kadarda olmaz yazık selda hanım insanların duygularıyla oynamayın bir de arayıp biz doğru firmayız şuyuz diye insanları oyalamayın

29 Temmuz 2023 22:42

Selda hanım belki benim kazandığım kuponlardan sayıları değiştiriyorsunuz bundan lütfen değiştirdiğiniz numaraları düzeltip benim paramı yatırın sizin yetkiniz yoksa müdürleriniz arasın

29 Temmuz 2023 23:11

Ayrıca selda hanım ben bugün ekranda 5 milyon kazandı görüp bir heyecanla içine girip çıktığımda hiçbir şey kazanamadınız gördüm lütfen bunun açıklamasınıda Milli Piyango olarak buraya yapar mısınız Değiştirdiğiniz numaralardan paramı yatırın belki binlerce kişinin hakkına girdiniz bir de benim paramı yatırın yoksa pazartesi Cumhuriyet başsavcılığına dava açacağım

07 Haziran 2024 20:15
Birol sonucu yetersiz buldu

06 Kasım 2024 11:07
Umida sonuçtan hiç memnun değil

02 Aralık 2023 11:09

10 Eylül 2024 00:20
Rauf sonuçtan çok memnun

14 Mart 2025 09:46
"İlgili konu için arayıp bilgilendirme yaptığınız ve özür dilediğiniz için teşekkür ederim"
Milli Piyango Uygulamasında Giriş Sorunu Ve Yetersiz Bilgilendirme