Gaz Kaçağına Duyarsızlık: Müşteri Güvenliği Tehlikede

Gaz Kaçağına Duyarsızlık: Müşteri Güvenliği Tehlikede
30 Aralık 2024 20:22

2024 Kasım ayında İzmir Urla'daki Şakıroğlu Milangaz'dan büyük tüp aldım.
15 gün sonra tüpten koku gelmeye başladı. Baktığımızda başlığından gaz kaçırdığını gördük. Daha sonra tüpü alıp bayiye gittik.
Fakat orada çalışanlar tüpün arızalı olduğunu gördüğü halde geri almadı ve bunun için dosya oluşturmadı.
Onun yerine eline bir tane tornavida alıp başlıkla oynadı ve sanki bir sorun yokmuş gibi (böyle gelenler oluyor. Tornavidayla düzeltiyoruz ama geri alamayız, yardımcı olamayız, hem ana bayide kabul etmiyor, ayrıca bir şey olmaz, merak etmeyin, zarar vermez) dediler ve tornavidayla oynadığında gaz bir ara durdu. Öyle olunca karşı tarafta yardımcı olmayınca tüpü alıp eve geldik fakat 2 gün geçmeden aynı şekilde oldu. Tüp tekrardan gaz kaçırmaya başladı ve biz bu buz gibi havalarda kapı pencere açık oturduk. Şükür bu ay başında tüp bitti. Geri götürdüğümüzde bir şey olmamış gibi alıp ayırmadan diğerlerinin yanına koydular. Biz tekrardan şikayetimizi dile getirince duymazlıktan geldiler. İnsan hayatı bu kadar ucuz olamaz ve biz yıllardır bu yerden tüp alıp durduk.
Ama bu durumda alamadıklarını, bir şey olmayacağını söylediler. Şikayet edeceğimi söylediğimde de 'edin, edebilirsiniz' dediler. Dalga geçer gibi.
Bu konuda gerekli yaptırımın uygulanmasını istiyoruz.

Ramazan sonuçtan hiç memnun değil

Ramazan
01 Temmuz 2024 02:12
Şevket sonuçtan hiç memnun değil

Milangaz Tüpünde Güvenlik Ve Hizmet Sorunu

21 Aralık 2024 23:00
Milangaz Tüpünde Güvenlik Ve Hizmet Sorunu
Murat sonuçtan çok memnun

Murat
25 Temmuz 2024 10:53
"Dürüst çalışma politikamız için teşekkür ediyorum"

Mutabar
19 Haziran 2024 18:27
Melda sonucu yetersiz buldu

Melda
25 Haziran 2024 20:08
Aygaz Müşteri Hizmetlerinin "Kabul Edilemez" Sorun Çözme Yöntemi!
Aygaz Müşteri Hizmetlerinin "Kabul Edilemez" Sorun Çözme Yöntemi!