Ender sonuçtan memnun

Midas Anlaşmalı Banka İle Anında Para Çekme Yalanı

16 Ağustos 2024 15:04
Ender'in Teşekkür Mesajı
“Şikayetvar üzerinden şikayetim sonrasında sorunum çözüldü. O yüzden bir yıldız kırıyorum. Teşekkürler...”

Midas üzerinden para USD çekme işlemi yaptım. 1.5 saattir para hesabıma geçmedi. Anlaşmalı bankalar için anında hesaba geçer yazmasına rağmen hesaba geçmedi.

Uygulama üzerinden iletişim kurdum yarım saat dediler. Telefon ile aradım gün içinde diyorlar. Oysa sistemlerinde anında geçer yazıyor. Durum hala bekliyor olarak görünmekte.

İşin en kötü yanı yolculuğum sırasında ödeme yapmam gerekti ve para çekme işlemini başlattım. 1.5 saattir alıcım ile karşılıklı birbirimize bakıyoruz. Yolda kaldım.

16 Ağustos 2024 15:23 (Şikayetten 18 dakika sonra)

Merhaba, Telefon görüşmemize istinaden tarafınıza bilgilendirme yapılmıştır. Sorularınız olursa uygulamamızdaki Destek adımından iletmeniz doğrultusunda size yardımcı olmaktan memnuniyet duyarız. Midas Destek.

21 Ağustos 2024 11:24

Şikayetvar üzerinden şikayetim sonrasında sorunum çözüldü. Şikayetvar şikayetim üzerine oldukça ilgilendiler ve arama yaptılar.

21 Ağustos 2024 11:25

Sinan sonuçtan hiç memnun değil

Midas Yatırdığım Parayı Geri Vermiyor

Sinan
17 Eylül 2024 12:42
Berke sonuçtan hiç memnun değil

Midas Para Çekme İşlemlerinde Güven Sorunu Ve Yetersiz Destek!

Berke
24 Mart 12:00

Samet
02 Temmuz 2023 19:05
Okay sonuçtan çok memnun

Midas Paraya El Koyup Bekletiyor!

Okay
21 Mayıs 2024 21:30