Özcan sonuçtan hiç memnun değil

MG Türkiye Park Yardım Sensörü Sesi

21 Mart 2024 11:34

Merhaba, park yardım sensörlerinin sesi muazzam yüksek. Dar bir sokağa girmeye görün, arabanın içinde neredeyse sesten durulmuyor, dört bir yandan ses bombardımanına tutulmuşsunuz gibi. Ayarlardan hiçbir şekilde bulamadık. Yardımcı olur musunuz? Teşekkürler.

profile profile
21 Mart 2024 11:35 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Talebinizin incelemeye alındığını ve sizinle en kısa sürede iletişime geçileceğini iletmek isteriz. Ürün ve hizmetlerimizle ilgili ihtiyaçlarınızda size destek vermekten memnuniyet duyarız. MG Türkiye Müşteri Hizmetleri

22 Mart 2024 11:13

Müşterimiz ile irtibata geçilerek gerekli bilgilendirme yapılmıştır. MG Türkiye Müşteri Hizmetleri

24 Mart 2024 13:03

Benim düşünemediğim dahiyane bir fikir ile sorunumu çözmeye çalıştığınız için teşekkür ederim. Gerçekten ben aracı servise götürmeyi nasıl düşünemedim (! )

Tunay
Tunay

Hocam ön plakalığın 2 yanında plakalığa çok yakın konumda 2 sensör vsr o sensörler plakalığı görüp ötüyor plakalık kullanmazsanız sorun kalmıyor plakayı direkt yapıştırtın sorun çözülür

Özcan

Teşekkürler. Deneyelim bakalım, nasıl olacak. Sensör uyarsın ona bir şey demiyorum ama çok bağırıyor, sesini kısamıyorum.

Emir
Emir

Merhaba, aynı korkunç durumu yaşıyorum. Çözüm bulursanız buradan güncelleyebilirseniz çok mutlu olurum.

Ece sonuçtan hiç memnun değil

MG Türkiye Mg Park Sensörü Sesi Aşırı Yüksek Ve Dikkat Dağıtıyor.

19 Mayıs 2024 20:37
Mert sonuçtan çok memnun