Sadık sonuçtan hiç memnun değil

Mexc ETH İademi Beklerken Geçen Süre Ve Ertelenen İşlemler

01 Aralık 2024 00:51

Mexc kripto borsası uıd:395750** numaralı müşterisiyim. Yanlışlıkla yatırma desteği olmayan scroll ağında ETH coin yatırma işleminde bulundum. Ücretsiz kurtarma işlemi başlattılar 2 ay gibi bir süreç geçeceğini belirttiler. 11.11.2024 tarihine kadar bekledim iade işlemi olmadı.

2 ay sürecin üzerine 20 gün daha geçmesine rağmen hala iademi yapmadılar. Kurtarma işleminin çok basit olduğunu gönderdiğim adrese borsa cüzdanınızdaki gönderdiğim miktarı tekrar transfer yapacaksınız diye anlatmama rağmen. Parama el koydular sürekli iade işlemini erteliyorlar... Transfer txid scrollscan.com

01 Aralık 2024 17:22 (Şikayetten 16 saat sonra)
03 Aralık 2024 19:52

Sürekli aynı yanıtı veriyorsunuz. Çözüm üretmiyorsunuz. Sızın teknik ekibiniz kurtarma işlemi yapamıyorsa benim tarifimle yapabılırler. Borsanızın scroll cüzdanına ETH coinlerimin miktarı ve gönderen adres scroll scan üzerinde belirli gönderen adrese çok düşük fee ücreti ile geri gönderim yapılacak. Kurtarma işleminiz bu kadar basit iken çok karmaşık olarak anlatmanız bu parayı mexc borsasının kullandığını düşündürmeye başladı., 2 ay gibi bir sure ben zaten çözümü bekledim. Belirttiğiniz süreyi bile 1 ay daha geçti. 3 aydır hala oyalıyorsunuz. Mexc borsası art niyetli davranıyor

03 Aralık 2024 19:53

Mexc borsasında işlem yapacaklar 2 defa düşünsün... Size ait olan parayı bile vermemek için zamanı uzatıyorlar

Yorumlar (7)

Sahra

Sadık bey sorununuz çözüldü mi

Hayır 3 ay oldu hala göndermediler

Turgut

Sadık bey sorununuz çözüldü mü eşimde 2 ay denilmiş nasıl süreç işlettiniz

Hayır çözülmedi hala yatırmadılar

Sahra

Sadık bey çözüm sağlandımı

İshak

Sadık bey iadeniz gerçekleşti mi

Sadık

Hayır gerçekleşmedi mexc 3 ay olmasına rağmen gerçekleşmedi. Normalde süreç 2 ay demişlerdi paramızı kullanıyorlar

Engin sonuçtan hiç memnun değil

Mexc Borsasında Coin İadesi Sürecinde Yaşanan Sürekli Reddedilme Ve Destek Eksikliği

Engin

Mesut sonuçtan çok memnun

Mexc Borsasında Yaşanan İade Sorunu Ve Hayal Kırıklığı

Mesut
06 Temmuz 2024 21:14
"Ürünlerim eksiksiz bir şekilde hiçbir ücret talep edilmeden iade edildi. Bütün süreç adına ilgi ve alaka adına Mexc ekibine teşekkür ediyorum. Keşke hiç şikayete gerek kalmasaydı fakat maalesef beni de mecbur bıraktınız. Sonuç olarak sorunsuz bir şekilde ücret bile talep edilmeden sorunum çözüldüğü için çok teşekkür ediyorum."