Selin sonuçtan çok memnun

18 Şubat 2024 18:55
Selin'in Teşekkür Mesajı
“Metro Market İzmir Gaziemir şubesinden çok kibar bir hanımefendi benimle iletişime geçti ve fatura ile ürünü götürüp para iadesi ya da ürün değişimi yapabileceğimi söyledi. İlginiz için çok teşekkürler”

Metro Market İzmir Gaziemir mağazasından midyeli pilav yapmak için Metro Chef Midye Eti (800g 100-200 Adet) aldık. Paketin arkasında midyelerin ayıklanıp temizlendiği yazmasına rağmen midyelerin içi pis ve sakallı. Yerken fark ettik ve hiçbirimiz yiyemedik. En kısa sürede geri dönüş yapılmasını rica ediyorum.

19 Şubat 2024 08:38 (Şikayetten 13 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Öncelikle yaşadığınız olumsuz deneyimden dolayı üzgün olduğumuzu bilmenizi isteriz. En kısa sürede çözüme ulaştırmak için sizinle iletişime geçeceğiz. Teşekkür ederiz.

19 Şubat 2024 10:49

Değerli Müşterimiz, Yaşadığınız olumsuz deneyim adına üzgün olduğumuzu belirtmek isteriz. Müşteri memnuniyeti bizim için son derece önemlidir ve sorununuzu çözmek adına en kısa sürede sizinle yeniden iletişime geçeceğiz. Teşekkür ederiz.

20 Şubat 2024 10:26

Değerli Müşterimiz, Şikayetinize yönelik inceleme süreci tamamlanmıştır. MetroGross'u tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz.

Selin
Selin
20 Şubat 2024 14:05

Feride sonuçtan hiç memnun değil

26 Eylül 2023 19:42

05 Aralık 2024 01:26