Cansu sonuçtan hiç memnun değil

27 Şubat 2024 16:42

Yılbaşı zamanında Metro marketten toplu bir alışveriş gerçekleştirdik. Bu alışveriş sırasında, buzdolabında stok yapmak amacıyla 2 kilogramdan fazla kemikli et satın aldım. Etin üzerinde kendi yağı dışında başka bir yağ kütlesinin bulunmasını istemediğimi belirtmeme rağmen, resimlerde görebileceğiniz üzere etin içerisine üç büyük parça halinde yağ kütlesi yerleştirilmiş. Diğer görselde ise bazı kemiklerin tamamen yağ ve kas ile kaplı olduğunu görmekteyim. Umarım ilgili yetkililer bu konuda bir çözüm üretebilirler. Ödediğim parayı hak etmeyen bir ürünle karşılaştığım için mağdur olduğumu hissediyorum. Eğer yağ tüketmek isteseydim, et yerine doğrudan yağ satın alırdım. Durum karşısında gerçekten şaşkınlık içerisindeyim.

03 Mart 2024 16:30 (Şikayetten 4 gün sonra)

Değerli Müşterimiz, Öncelikle yaşadığınız olumsuz deneyimden dolayı üzgün olduğumuzu bilmenizi isteriz. En kısa sürede çözüme ulaştırmak için sizinle iletişime geçeceğiz. Teşekkür ederiz.

03 Mart 2024 18:07

Değerli Müşterimiz, İlettiğiniz numaradan size birkaç defa ulaşmaya çalıştık fakat başarılı olamadık. Teşekkürler.

Murat sonuçtan hiç memnun değil

Metro Grossmarket Aldığım Etler Bozuk Çıktı, Param Çöpe Gitti!

21 Ağustos 2025 11:04
Rabia sonuçtan hiç memnun değil

Metro Grossmarket Metro Marketin Sinir Dolu Kıyma

05 Mart 2024 19:58
Metro Grossmarket Metro Marketin Sinir Dolu Kıyma
Sena sonuçtan hiç memnun değil

08 Eylül 2023 15:07