Elvan sonuçtan hiç memnun değil

MetaTrader Yanıltıcı Yatırım Danışmanlığı Ve Kayıp Deneyimi

24 Haziran 2024 21:40

Aracı kurum adına çalıştığını söyleyen F**** adında bir kişi beni defalarca arayıp yüksek kazanç vaadiyle MetaTrader5 uygulamasını indirtti. Buraya para göndermem gerektiğini söyledi. Titan YD Yazılım YD Elektronik İletişim Perakende Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adına para göndertti. MarkupTrade aracı kurum ile çalıştığını söyleyip burada hesap açtırdı. Bana hiçbir bilgim olmamasına rağmen al-sat konusunda yardımcı olacağını söyleyip işlem açtırdı. 0,25 ve 0,5 kaldıraçlı işlem açtırdı. İlk işlemde paramı sıfırladı, hatta eksiye düşürdü. İşlem kapama konusunda yardım istememe rağmen tatildeyim deyip ilgilenmedi. Hatta telefonlarıma bakmadı. Şifremize ulaşabiliyor. Paramı çekmeyi hiç işlem yapmadan istememe rağmen para çekme konusunda onları ikna etmeden asla paranı çekemiyorsun. Onların dediğini yaptığında da her türlü kaybediyorsun. Zaman, güven, umut ve para.

25 Haziran 2024 14:32

Markup trade adlı firmadan olduğunu söyleyip uzun süre arayıp güven telkin edip yüksek kazanç vadeden Fatih adında bir kişi bana metatrader uygulaması üzerinden işlem yaptırdı. İlk birinci işlemde paramı sıfırladı hatta eksiye düşürdü. Kendisine ulaşmaya çalıştım ama nafile. Telefonlarıma bakmadı. Param uçtu gitti. Bu bir ihbardır.

27 Haziran 2024 00:17

Siber güvenlik falan bunları engelleyemiyor mu.

27 Haziran 2024 19:00

Hala daha metatrader şifremi bana vermediler hala daha hesabıma ulaşamıyorum. Benden başka hepsi benim hesabıma ulaşa biliyor.

27 Haziran 2024 19:01

Bu nasıl bir saçmalık

05 Temmuz 2024 14:03

Merhabalar., Markup trader, metatrader 5, titan yazılım yd adlı güvenilir kurum sandığım yerlerden beni arayıp, yüksek kazanç vaadinde bulunup ilk yapmış olduğum işlemde yani birinci işlemimde paramı bırak üstüne koymayı sıfırlayıp hatta eksiye düşürenler zaman zaman beni arayıp yine olmadık içi boş vaatlerde bulunuyorlar. Halen daha hesabımın şifresini bile vermediler. Adıma hesabımla istedikleri gibi oynuyorlar.

Gürhan

Fatih Aktürk mu bu kisi Telegram'da borsa akademisi grubunda benim de hesabımı kapatıp engellediler mağdur oldum nasıl Metatrader5 uygulaması bunlara böyle rahat göz yumabiliyor bir şey yapmıyorlar

30 Temmuz 2023 09:48
Ahmet sonuçtan hiç memnun değil