Ömer sonuçtan hiç memnun değil

21 Mayıs 2024 11:42

Merhabalar, bu firma hakkında olumsuz bir deneyim yaşadım. Ürünlerin kalitesi ve servis hizmeti beklenen düzeyde değil. Yaklaşık iki aydır, köşe takımı düzeltilip teslim edilmedi. İletişime geçtiğimde, 'Bu hafta gelecek', 'En geç önümüzdeki hafta teslim edilecek' gibi ifadelerle sürekli erteleniyor. Eğer baştan ürün sağlam olsaydı, servis hizmetine ihtiyaç duyulmayacaktı. Altı ay içinde oturulan kısımda çökme sorunu yaşandı. İzmir'deki bu firmadan köşe takımının sağlam bir şekilde teslim edilmesini umuyorum. İlk satın alma sırasında özel ölçülü talep ettik ve bunun için ekstra ücret ödedik. Ancak eve getirilen köşe takımı standart ölçülerdeydi. Eğer ölçü almamış olsaydım, fark etmeyip standart bir ürünle kalacaktım. Ölçüm sonrası standart ürünü geri götürdüler ve bir süre sonra özel ölçülerdeki ürünü teslim ettiler. Kısacası firma bana güven vermedi ve mağduriyet yaşadım.

Ömer
Ömer
25 Mayıs 2024 19:11
Merttaş Mobilya Paran İle Rezil Olmak Böyle Bir Şey

Firma bugün oldu diyerek köşe takımını getirdi ne yazık ki hiçbir işlem olmamış, aynı hata devam ediyor. Bu Firma ne sanıyor kendilerini çok merak ediyorum.

Teslimat Gecikmesi Ve Kusurlu Ürünle Mağduriyet Yaşadım

18 Temmuz 2025 22:23