Mersin Şehir Hastanesi Doktorları Sorumsuz, Hasta İle İlgilenmiyor

Mersin Şehir Hastanesi Doktorları Sorumsuz, Hasta İle İlgilenmiyor
28 Nisan 2023 23:09

Mersin Şehir Hastanesi acil doktoru **, fiziksel tıp rehabilitasyon doktoru **, işlerini ve diplomasını şaka gibi kullanan, asla hastasıyla iletişim kurmayan, okumuş ama hizmet edemeyen insanlardan şikayetçiyim. Annem 25.04 tarihinde bel incinmesi üzerine acile **doktora götürdük. Kendisi zahmet edip bir röntgen bile çektirmeyip fizik tedaviye gitmemizi söyledi. Randevu alıp doktor **'a 27.04 tarihinde başvurduk.

Tüm şikayetlere ve devam eden bel problemine rağmen kan tahlili istedi. Kendisine röntgen çekmeyecek misiniz diye sorduğumuzda, üç ay önce çekildiğini söyleyip geçiştirdi. Zaten bu bel sıkıntısı üç gün önce olmuştu. Geçiştirip aynı kas gevşetici verip gönderdi. Şu an 28.04 saat 22:48 ve hala annem ne hareket edebiliyor ne de ağrısından uyuyabiliyor. Keyfi muamele göstermelik doktorluk olmaz. Hakkını vererek işinizi yapın. İlgili her yere şikayetimi sunacağım.

16 Mayıs 2023 10:05 (Şikayetten 17 gün sonra)

Mersin Şehir Hastanesi Ortopedi Polikliniğinde Uzun Bekleyiş Ve Yetersiz Bilgilendirme Mağduriyeti

24 Ekim 2025 12:27
mersin-sehir-hastanesi-ortopedi-polikliniginde-uzun-bekleyis-ve-yetersiz-bilgilendirme-magduriyeti-1.jpg

E-Nabız'da Röntgen Sonuçlarına Ulaşamıyorum

03 Ekim 2025 13:49