Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

17 Ağustos 2023 11:13

Mersin Dağ Evleri'ne 12 Ağustos tarihinde giriş yaptım öncelikle yolu çok bozuk çukurlarla dolu bir yol arabanın altını vura vura yetiştik kod 204 numaralı evde 5 günlük konaklama yapacaktım eve yetiştiğimizde kimse yok anahtarı panonun üstünden alabilirsiniz dediler. Aldık. İçeri girdik 3+1 diye rezervasyon yaptığımız yer 2+1 çıktı bahçesi pisliklerle dolu hiçbir bakım temizlik yok evin içinde pis tavalar küflenmiş çaydanlıklar böcek ve karıncalar dolu zaten akşam üzeri yetişmiştik o gece mecburen kaldık. Sabah erken denize gittik denizin tam kenarında büyük bir şantiye vardı şantiyenin pisliği denize akıyor. Birden denizin üstünde pislikler oluşmaya başladı. Hemen çıktık ve Mersin Dağ Evleri'nin yetkilisini aradım daha önce 10 bin tl kapora göndermiştim durumu anlatım ev pislik içinde karıncalar böcekler var ve 3+1 olan ev 2+1 dedim oda bana isterseniz evi temizletebiliriz fakat çıkma durumda kalan ücreti de ödemeniz gerekiyor dedi. Bende sorun sizden kaynaklanıyor. Paramın iadesini istiyorum dedim para iadesi yapmadılar. Kaldığım bir günün ücretini ve 1500 TL de komisyon kestiler.