Zeynep sonuçtan hiç memnun değil

Mehmet Tatlı Kuaför Yanlış Saç Kesimi

06 Mayıs 2024 19:03

Markaya güvenerek tercih ettiğim kuaförde beklediğimden farklı bir sonuçla karşılaştım. Üç gün önce saç kesimi için gittiğim yerde katlı kesim ve ön kısımlarımda perçem talep ettim. Saçlarımın kısa olmamasını özellikle belirttim. Ancak, dalgalı fön çekildiği için ilk başta fark edemedim. Yıkadıktan sonra ön kısımlarımın düz ve küt kesildiğini fark ettim ve bu durum karşısında oldukça şaşırdım. Bugün, düzeltilmesi ve yapılan hatanın fark edilmesi amacıyla kuaföre tekrar gittim. Kısaltma talep etmediğim halde, saçlarımın tekrar kısaltıldığını gördüm ve bu durum beni üzdü. Saçlarım şimdi tel tokayla bile zor tutturuluyor. İsmi ve markası konusunda dikkatli olunması gerektiğini düşünüyorum ve yaşadığım bu olumsuz deneyimi ilgili yerlere şikayet olarak ileteceğim.

07 Mayıs 2024 10:35

Markaya güvenerek tercih ettiğim Ataköy şubesinde beklediğimden farklı bir sonuçla karşılaştım. Üç gün önce saç kesimi için gittiğim yerde katlı kesim ve ön kısımlarımda perçem talep ettim. Saçlarımın kısa olmamasını özellikle belirttim. Ancak, dalgalı fön çekildiği için ilk başta fark edemedim. Yıkadıktan sonra ön kısımlarımın düz ve küt kesildiğini fark ettim ve bu durum karşısında oldukça şaşırdım. Bugün, düzeltilmesi ve yapılan hatanın fark edilmesi amacıyla kuaföre tekrar gittim. Kısaltma talep etmediğim halde, saçlarımın tekrar kısaltıldığını gördüm ve artık kısaltmayın dediğim halde kaş üstü hizama kadar kesti bu durum beni üzdü. Saçlarım şimdi tel tokayla bile tutmuyor. İsmi ve markası konusunda dikkatli olunması gerektiğini düşünüyorum ve yaşadığım bu olumsuz deneyimi ilgili yerlere şikayet olarak ileteceğim.

Ek

Hayrunisa sonuçtan hiç memnun değil

01 Temmuz 2025 09:50

Tuzla San Kuaför Hatalı Saç Kesimi

06 Ağustos 2024 18:58
Tuzla San Kuaför Hatalı Saç Kesimi
Gülşah sonuçtan hiç memnun değil

Hair Chefs Hairchef Bursa Şikayet

Gülşah
08 Nisan 2024 20:05
Semih sonuçtan hiç memnun değil

Mehmet Tatlı Kuaför Cevahir Şube Keratin Bakım Sonucu

21 Ocak 2024 03:10
Ceyda sonuçtan hiç memnun değil

Kuaförde Hayal Kırıklığı: Yanlış Kesim Ve Düzeltme Sorunu

19 Nisan 2025 00:46