Abdurrezak
23 Haziran 2023 21:32

Megabahis denen sözde bahis sitesi 50 TL deneme bonusu verip bu bonustan elde ettiğiniz kazancı casino alanında 2 katı çevrim yaparak 250 TL çekim verebilirsiniz dediler. Bende 440 TL yapıp 880 tur çevirdim önce çevrim tamamlanmadı deyip yalandan 450 tur kaldı dediler. İtiraz edince 429 tura düştüler onu da 450 tur olarak çevirdim fakat bu defada üst üste 450 tur 380 tur kaldı diyerek parayı vermemek için türlü türlü bahaneler uydurdular. Hollanda tabanlı İstanbul numaraları kullanarak millete ulaşıp üye edip böyle yanıltıyorlar şimdi ekran görüntüleri bunları ispatlayacak alt tarafta yayınlayacağım param yatmazsa yarın Cumhuriyet başsavcılığına ve siber suçlarla mücadele şube müdürlüğü ve ulaştırma altyapı bakanlığı mali suçlara kadar nereye kadar giderse gitsin fark etmez şikayet edeceğim.

Betsalvador Deneme Bonusu Saçmalığı

23 Şubat 2024 21:06

Yatırdığım Paranın Hesabıma Geçmemesi Ve Ekstra Para Talebi

08 Aralık 2025 19:38

Burak
01 Mayıs 2023 00:49
İbrahim sonuçtan hiç memnun değil

Sahabet Bakiyemi Sıfırladı

İbrahim
07 Mayıs 2024 22:38
Muhammed sonuçtan hiç memnun değil

Muhammed
30 Haziran 2025 14:53
kazancimi-odememek-icin-surekli-yeni-cevrim-sartlari-koydular-parami-alamadim-8.jpg
kazancimi-odememek-icin-surekli-yeni-cevrim-sartlari-koydular-parami-alamadim-7.jpg
kazancimi-odememek-icin-surekli-yeni-cevrim-sartlari-koydular-parami-alamadim-6.jpg
kazancimi-odememek-icin-surekli-yeni-cevrim-sartlari-koydular-parami-alamadim-5.jpg
kazancimi-odememek-icin-surekli-yeni-cevrim-sartlari-koydular-parami-alamadim-4.jpg
kazancimi-odememek-icin-surekli-yeni-cevrim-sartlari-koydular-parami-alamadim-3.jpg
kazancimi-odememek-icin-surekli-yeni-cevrim-sartlari-koydular-parami-alamadim-2.jpg
kazancimi-odememek-icin-surekli-yeni-cevrim-sartlari-koydular-parami-alamadim-1.jpg