Medipol Sağlık Grubu Bahçelievler Medipol Organizasyon Sorunu

10 Ağustos 2024 11:51

Medipol Bahçelievler Hastanesi organizasyon sorunu! 26. haftamdan beri bu hastaneyi tercih ettim. Çevrem olsun, kadın doğum doktorları olsun çok iyiler. Hastaneye uzak oturmama rağmen daha önceden anlaşmış olduğum organizasyon var. Aynı şekilde yakın bir arkadaşımın da anlaşmış olduğu organizasyon firması vardı ve kendisi Medipol Bahçelievler'de doğum yaptı. Ona anlayışla karşılandı. Ben hasta haklarıyla görüşmeme rağmen Soho organizasyon beni arayıp böyle bir şeyin olamayacağını, kapora vermeme rağmen hiçbir şekilde yardımcı olamadı ve tuttuğum organizasyonun daha üst bir fiyat vererek yardımcı olacağını söyledi. Fiyatını söylediğim halde asla karşı tarafı dinlemeyen bir üslupta konuştu. Evim Başakşehir'de ve ben Bahçelievler hastanesini tercih etmişim. Kendisinin bu tavrı gerçekten üzücü, asla ve asla yardımcı olunmadı. En mutlu gününüzü bu şekilde mahvedebilecek insanlar!

Betül
Betül

Merhabalar, doktorunuz kimdi? Davranışları vs. Memnun kaldığınız için doktor arayışındayım.

Zeynep sonuçtan hiç memnun değil

Medipol Sağlık Grubu Hastane Hizmetlerinden Memnuniyet, Organizasyondan Mağduriyet

23 Eylül 2024 01:24

Medipol Sağlık Grubu Bahçelievler Hastanesi Şikayeti