Medient KBB Hastane Ziyareti Hayal Kırıklığına Dönüştü

13 Kasım 2023 11:59

12.11.2023 tarihinde saat 20:30 da eşim ile birlikte kulak ağrısı ve kulak tıkanıklığı nedeni İstanbul Yenisahra'da bulunan Medient Kulak Burun Boğaz hastanesinin acil bölümüne gittik.
Tamamlayıcı sağlık sigortamızdan kaydımızı yaptırdık. Doktorun yanına çıktık. Eşimin boğazı ve kulağı ağrıyordu. Muayene etti ve kulağından bir şey yok ama boğazına sen hiç baktın mı diye bize bir soru sordu. Biz de neden bakalım diye sorduk. Faranjit gibi görünüyor ama olmaya da bilir diye cevap verdi ve muayeneyi bitirdi. Herhangi bir reçete de yazmadı.
Sonrasında beni muayene etmeye başladı. Benim şikayetim sağ kulağımda tıkanıklık vardı. Temizlemeye çalıştı. Temizlerken kulağımın içini kanattı ve muayeneyi bitirdi. Ben kendisine bitti diye sorunca bitti diye cevap verdi. Fakat kulağımın hala tıkalı olduğunu bildirdim. Kir çok derinde ve temizleyemiyorum diye cevap verdi.
Odasından çıkarken eşime teşhis koyamadınız sigortadan provizyon açmasak olur mu diye sordum. Siz aşağıya inin beni ararlar söylerim dedi. Aşağıda inip işlemleri yaptırırken görevli bayana doktoru arar mısınız eşim için provizyon açılmayacak dedim. Aradı ve ben muayene ettim dedi. Ama teşhis yok! Ben doktorun ismini sordum A** Bey dediler. Provizyon formuna bastıkları kaşe hastanenin başhekimi Opr. Dr. E**** Bey'e ait olduğunu belirttim. Neden böyle bir şey yaptıklarını ve muayene eden doktorun farklı evraktaki kaşenin farklı olduğunu sorduğumda bu saatte başhekimin burada ne işi var diye geri cevap verdiler. Yani özrü kabahatinden büyük dedikleri bu olsa gerek.
Bu durumdan şikayetçi olduğumu da kendilerine belirttim.

Medient KBB 1. Yıl Kontrolü Ücreti

26 Temmuz 2023 14:32

Aynı Şikayet İçin Tekrar Ücret Talebi

24 Ekim 2024 23:22

13 Ocak 2024 06:47
Serhat sonuçtan hiç memnun değil

Türkiye Hastanesi KBB Doktorunun Yaklaşımı

20 Haziran 2023 14:18