Abdülmecit sonuçtan hiç memnun değil

Medient KBB Doktorun İlgisizliği Ve Kendinde Olmayışı.

Abdülmecit
18 Ekim 2023 17:59

Merhaba, Akıntı şikayeti ile gitmiş olduğum muayene sonucunda 9 Ekim'de kontrole gittim. Ancak doktor, doğru dürüst kontrol etmeyip 'iyileşmişsin, ilaçları almana gerek yok' diyerek konuyu kapattı. Doktor tarafından nedense alkol ile hiçbir ilacın yan etkisi olmadığı ve alkol ile alınabileceği gibi bilgiler verildi. Doktorun kontrolüne zaten güvenmemiştim, bu tarz konuşmalarından sonra hiç güvenememiştim. Doktora boğazımla ilgili şikayetimin devam ettiğini belirtmeme rağmen, akıntı kesildikten sonra 'normaldir' cevabını aldım. Kontrolden sonra rahatsızlığım devam etti ve tekrar durumu anlatmak için hastaneye gittiğimde muayene ücreti vermek zorunda olduğumu ve tekrar muayeneye alındığımı söylediler. Ben durumu izah etmeme rağmen umursamayıp ücrette direttiler. Ben aldığım hizmetten hiçbir şekilde memnun değilim ve 2. defa alınan muayene ücretinin tarafıma iade edilmesini istemekteyim. Bu tarz yaşanan olaylardan sonra ilerleyen zamanlarda bu hastaneyi tercih edeceğimi pek zannetmiyorum.

23 Nisan 2024 12:44
Tuğba sonuçtan hiç memnun değil

11 Nisan 2025 16:50

29 Ocak 2025 13:05

Özel Hastanede Yetersiz Hizmet Deneyimi

19 Nisan 2025 13:26
Nazlı sonuçtan hiç memnun değil

25 Ağustos 2024 04:37