Sivas Medicana Hastanesi Göz Polikliniği

02 Temmuz 2023 22:02

8 ay kadar önce 6 yaşındaki kızıma Sivas Cumhuriyet üniversitesinde 2.5 derece astigmat ve kornea bozukluğu teşhisi konuldu üniversitedeki doktor gözünün çok kötü durumda olduğunu söyleyince Bizde emin olamayıp Sivas Medicana Hastanesi göz polikliniği op. Dr. Seda Çelik'e gittik. Üniversiteden geldiğimizi söyledik durumu anlattık gayet sakin şekilde telaşlanmayın diyerek rutin bir durummuş gibi bize tek doktorla devam etmemizi önerdi bizde 8 ay boyunca kendisiyle tedavimize devam ettik. Her gitmemizde farklı damla yazdı farklı şeyler söyledi 8 ay boyunca bize net bir bilgi veremedi teşhis koyamadı. En son gitmemizde de görmesinin yüzde 40 a düştüğünü daha bir şey yapamayacaklarını söyledi ve bize üniversiteye gitmiş miydiniz diye sordu. Kendisine zaten biz üniversiteden geldiğimizi söylemiştik diye hatırlattım. Bizi tekrar üniversiteye yönlendirdi. Bunların sonucunda Kayseri'ye götürdük ve Kayseri'deki doktorumuz gözünde gül hastalığı olduğunu söyleyerek teşhisi koydu. Tedavinin gecikmesi durumunda kornea nakline kadar ilerleyeceğini söyledi. Şu an Kayseri'deki tedavimiz güzel gidiyor fakat ben Seda Çelik hanım bizi 8 ay boyunca oyaladığı, tedavimizi geciktirdiği için kendisinden şikayetçiyim.

03 Temmuz 2023 09:29 (Şikayetten 11 saat sonra)

Pelin sonuçtan hiç memnun değil

18 Nisan 2024 13:52

20 Temmuz 2023 23:44
Berkan sonuçtan hiç memnun değil

Yetersiz Muayene, Yüksek Ücret Ve Rapor Verilmemesiyle Mağduriyet Yaşadım

11 Ağustos 2025 21:09
Yetersiz Muayene, Yüksek Ücret Ve Rapor Verilmemesiyle Mağduriyet Yaşadım
Pınar sonuçtan hiç memnun değil

Medicana Hastaneler Grubu Sivas

19 Eylül 2024 20:11