19 Temmuz 2024 22:46

Health in Global bünyesinde Avcılar Medicana Hastanesi'nde 12 Temmuz 2024 tarihinde S**** Bey ve hastanenin genel cerrahı E**** O*** Y*******'a tüp mide ameliyatı oldum. Bugün 8. günüm ve dikişlerim iltihap derecesinde şiş, kızarık ve sızlamakta. Zaten atılan dikişler o kadar kötü ki, estetik dediklerine bakmayın. Babaannem bile daha düzgün dikerdi, ciddiyim. Baştan savma, çarpık çarpık kesin iz kalacak. Bir de estetikte iz kalmaz diyorlar. Dikişi o kadar sıkı atmışlar ki, iyileşeceği varsa bile et şişik iyileşemiyor. S**** Bey'e ulaştım ve dikişlerimi sordum. Başta görmeden telefonda alınması gerekiyor dedi. Sonraki aramalarımda fotoğrafı gösterdim, beklesin, alkol bas gibi önerilerde bulundu. Zaten canım fazlasıyla yanmakta, alkol nasıl basabilirim Allah aşkına? Sizin canınız yok mu? Zaten ameliyattan sonra 3 gün kaldım. Hastanede kendisi 1 gün sabahtan 2 dakika geldi gitti, hiçbir şey anlamadım. Evim çok uzak hastaneye, anlaşmalı başka hastaneye yönlendirme istedim. Hayır, buraya gelmelisin diyor. Ya ben Van'da otursaydım? Her şey o kadar sallamasyon ki, iz kalırsa davacı olacağım. Bütün konuşmalar kayıtlı.

20 Temmuz 2024 07:48 (Şikayetten 9 saat sonra)

Sevcan sonuçtan hiç memnun değil

02 Mart 2024 00:24

Saygısız ve İlgisiz Doktor Deneyimi

07 Ekim 2024 20:49
Secil sonuçtan hiç memnun değil

07 Haziran 2024 17:42

16 Ağustos 2024 20:58