13 Ağustos 2024 00:39

Başta Medicana Ataşehir sevgili doktorlarımız ve işini severek yapan bugüne dek defalarca bizi sağlığımıza kavuşturdukları için teşekkür ederek kötü tecrübemi anlatmaya başlıyorum.
10/08:2024 cuma günü 3 yaşındaki oğlum ve ikiz kardeşi ile birlikte (tek gitmek zorundaydım) hastane çocuk bölümüne gittik.
Her zaman ki gibi yoğunluk vardı.
Ancak oğlum şiddetli kusuyordu ve soğuk ter döküyordu.
Telaşlı bir anne olarak kimlik uzattığım çalışanınız H***** isimli şahısa oğlumun durumunun biraz acil olduğunu ve hangi doktorumuza sıraya girip ne kadar bekleyeceğimizi önümüzde kaç kısı olduğunu çok kibar bir şekilde sordum.
Kendisinin cevabı gayet net ve sert bir tutumla “kaç kişinini sırada olduğunu bilmiyorum, zaten hastanenin çocuk acili yoktur aradan hasta alıyor” oldu.
Bende kendisine gece gündüz buraya yıllardır geliyoruz.
Acil servis hizmeti yoktur derseniz bu burada çocuk doktoru yok anlamını taşır Bunu yerine başka cümle kurmanız gerekir Çünkü hastane sürekli 7/24(afişin fotosunuda ekliyorum) reklamı yapıyor dedim.
Aldığım cevap ;
bu durumda problem bende değil!
Ben bu cevaptan anladım ki bana problem sende demek istedi. İki çocukla kucağımda gelmişim sırada telaşla bekliyorum.
Haliyle sinirlendim ve “sen ne biçim konuşuyorsun hayırdır dedim?
Arkadan başka bir ebeveyn beni susturarak bankoda oturuyor diye sana cevap veremezmi sen kimsin demeye ve benimle laf dalasına girmeye başladı.
H***** adlı kişi yüzünden orada başka bir anneyle çirkinleşerek herkesin önünde çocuklarımın önünde polemik yaşamış oldum.
Yetmiyormuş gibi güvenlikler geldi (beyaz gömlekli güvenlik müdürü sanırım oda geldi maşallah BES tane adam basımıza dikildi ) maalesef be güvenlik ne yönetici çalışanlardan bir tanesi bile bana geçmiş olsun sorun nedir diye sormadı.
Sonrasında bende kızgındım çocuğum hala kusuyordu mağdur olduğum bir andı.
Bana diğer anneler babalar destek oldu ve hasta haklarını arayın dediler Çünkü sızın güvenliğe değil doktora ihtiyacınız var dediler.
Habıb e denen şahsa seninle uğraşacağımı ve seni şikayet edeceğim dedim bilsin ki bu işin peşini bırakmayacağım.
Bana mahalle kavgası yapar gibi bankodan bağırarak " susmaz isem tekrar güvenlik çağırıp beni attıracağını söyleyip tehdit etmeye devam etti.
Yazıklar olsun kı böyle bir olaya maruz kaldığım için
Lütfen çalışanlarınıza biraz daha saygılı olmayı öğretin.

Murat sonuçtan hiç memnun değil

Medicana Sağlık Grubu Acil Serviste Yetersiz İlgi Ve Kayıt Sürecinde Sorunlar Yaşadım

Murat
27 Mayıs 13:05

Çocuğuma Damar Yolu Açılırken Yaşanan İhmalkarlık Ve Personel İlgisizliği

Havva
16 Ağustos 03:01
Tuğçe sonuçtan hiç memnun değil

Ataşehir Medicana Acil Servisinde İlgisizlik Ve Yanlış Teşhis Mağduriyeti

Tuğçe