Medical Point İzmir Hastanesi Onkoloji Doktoru İletişim Sorunu

31 Ekim 2023 08:45

Babam m*** Hastanesi'nde tedavi görüyordu onkoloji bölümü olmadığı için önce k*** Hastanesi'ne gittik fakat daha sonra tavsiye üzerine 16 Ekim günü İzmir Medical Point Hastanesi'ne geçiş yaptık. Onkoloji doktorumuz Prof. Dr...********* babamın şikayetleri üzerine o gün kemoterapi tedavisine başladı. Çok da memnun kaldık. Babamın şikayetleri azaldı gece rahat uyumaya başladı. Daha sonra 3 günlük destekleyici tedavi uygulayacaklarını söylediler. Pazartesi günü tekrar gittik. E***'nde ****** Bey in istemiş olduğu testleri yaptırmaya çalışırken babamın ağrısı arttığı için annem ve amcam kabızlık sorunu olduğunu ayaklarının şiştiğini ağrısı olduğunu söylemişler.****** Bey 3 gün yatış vermiş babama ailem maddi anlamda uygun olmadığı için yarın gelsek olur mu diye sormuşlar ben ne dersem o o zaman başka hastaneye gidin deyip kovmaktan beter etmiş, zaten ailece büyük bir üzüntü içindeyiz ilk kez kanser hastalığıyla karşı karşıya kalmış durumdayız. Kaygılıyız ister istemez panik olabiliyoruz ****** Hoca'nın üslubu çok sert soru sormaya çekiniyoruz belki alanında çok iyi bir doktor fakat onkoloji bölümünde çalışan bir hocanın iletişim yönünde güçlü olması gerektiğini düşünüyorum.

Bir onkoloji hastası ağrısı varken ve son evredeyken böylesine sert bir üslupla karşı karşıya kalmamalı diye düşünüyorum. Biz tedavimize maalesef burada başladık.

04 Ekim 2023 16:16

16 Şubat 2024 20:25
Timur sonuçtan hiç memnun değil

Medical Point İzmir Hastanesi Yanlış Tedavi Sonucu Yaşanan Sağlık Problemleri!

31 Ocak 2025 09:05

25 Aralık 2023 15:05