Dinçer sonuçtan çok memnun

13 Aralık 2024 13:17
Dinçer'in Teşekkür Mesajı
“Nur Hanım’ın nazik yaklaşımı için teşekkür ederim.”

Merhaba,
Hastalıkta ve kontrollerimde tek tercihim olan Medical Park Hastanesi Seyhan hastanesine ait randevu ve tetkiklerimin yapıldığı, tamamlayıcı sağlık sigortamın dökümünü fotoğraflarda paylaşıyorum. Bugün bilmediğim bir numara tarafından aranarak muayene ücretimin için tamamlayıcı sağlık sigorta poliçem tarafından reddedildiği bilgisini aldım. Türkiye sigortaya bağlı, uygulamasını da kullandığım, poliçeme ait 8 adet muayene hakkımın olduğunu biliyorum. Muayenelere de gitmeden önce kaç hakkımın kaldığını kontrol eden biri olarak böyle bir şeyin olmayacağını söyledim ancak benden ücret talep ettiler. Sigorta şirketim ile görüştükten sonra eğer benim hatam ise ödemeyi yapacağını söyledim. Telefonu kapatır kapatmaz da yine bilmediğim bir numaradan WhatsApp üzerinden IBAN ve fiyat bilgisi paylaşıldı. O ekran görüntüsünü, profil fotoğrafını ve numarayı gizleyerek ekte paylaşıyorum. Türkiye sigortayı da aradığımda mevcut haklarımın bitmiş olduğunu ve fazladan bir randevunun reddedildiği bilgisi verildi. Buna itiraz ederek Türkiye sigortanın uygulamasından kontrol ederek gittiğimi ve haklarımın dolmadığını söylesem de yine olumlu bir cevap alamadım. Bu sefer müşteri temsilcisi arkadaştan poliçe geçerlilik tarihim kapsamında kaç kere ve hangi tarihlerde muayene olduğum bilgilerini isteyerek kendim de not aldım. Dediğim gibi 08.11.2024 tarihinde yapılan muayenenin iki kez sisteme girilip benim hakkımdan düştüğü bilgisini aldım. Beni arayan numaraya dönüş yaparak durumu izah ettim ve tamam yanıtını aldım. Peki ben bu kadar uğraşmasaydım hem hastane hem de Türkiye sigortanın temsilci sözüne güvenseydim benim param boş yere alınmış olmayacak mıydı?
Bu konu hakkında gerekli araştırmanın yapılıp tarafıma yetkililerce dönüş yapılmasını istiyorum. Aksi takdirde Sağlık Bakanlığına da haksız bir şekilde muayene olmuş gibi sisteme giriş yapıldığı hususunda bildirim yapacağım.
Saygılarımla.

Dinçer
Dinçer
13 Aralık 2024 17:53

Nur Hanım’ın nazik yaklaşımı için teşekkür ederim.

14 Aralık 2024 10:09 (Şikayetten 20 saat sonra)

Merve sonuçtan hiç memnun değil

07 Şubat 2024 10:05
Özer sonuçtan çok memnun

20 Ağustos 2025 15:25
"Teşekkürler"

09 Eylül 2024 01:29
Cem sonuçtan hiç memnun değil

03 Eylül 2024 14:55
Şahin sonuçtan hiç memnun değil

20 Mayıs 2024 18:11

Medical Park Hastanesi Kategorileri