Medical Park Kırmızı Alana Giren Hastadan Ücret Talep Ediyor.

Medical Park Kırmızı Alana Giren Hastadan Ücret Talep Ediyor.
04 Eylül 2023 13:42

Samsun Atakum Medical Park Hastanesi hastanesine 02.09.2023 tarihinde 23.30 saatlerinde 112 Acil Servis hattının gönderdiği ambulans ile sedyeyle yatar şekilde acil kısmından kırmızı alana giriş yaptık. Hastane yetkilileri tetkiklere başlamadan önce dosya açmamızı talep etti ve dosya açılırken 850 TL gibi absürt bir ücret istendi kırmızı alandan ambulans ile giriş yaptığımı bu paranın istenmemesi gerektiğini söylediğimde prosedür bu şekilde istenen tahliller için bu paranın alındığını söyledi. Yapılan işlem sadece 1 kan tahlili ve EKG çekimi için alınan bu haksız ücretin tarafıma iadesini ve kurumun bu taleplerinden vazgeçmesini talep ediyorum.

08 Eylül 2023 14:35 (Şikayetten 4 gün sonra)

Mesut sonuçtan çok memnun

23 Kasım 2023 10:02
"Hasta Hakları Biriminden Ferza Hanım, Acil Birimden Mehtap Hanım şikayetim ile alakalı ivedi bir şekilde ilgilendiler. Özellikle Ferza Hanım hastam ile ilgili özellikle geçmiş olsun dileklerini ve sonraki tedavi sürecinde ne yapılması gerekiyorsa özellikle ilgileneceğini bizzat ilettiler. Umarım kimse acil bir vaka geçirmez, acil kayıtta önce hastaların sağlığı diyorum, sonraki süreç zaten çözülecektir. Kendilerine teşekkür ediyor, sağlıklı güzel mutlu günler diliyorum."
Halis sonuçtan hiç memnun değil

Acil Serviste Haksız Ek Ücret Alımı

26 Şubat 2025 22:13