Medical Park Hastanesi Yabancı Hastalardan Bilgi Vermeden Cari Ödeme Almak

31 Mayıs 2023 01:00

Ben yabancıyım. Oturma ve çalışma iznim, SGK ve özel sigortam var. Kaç ay önce parmak ağrısından dolayı, Romatoloji bölümüyle görüşmüştüm ve özel sigorta kapsamıştı. 3. Ayda ağrılar arttı ve tekrar Medical Park Pendik, Romatoloji bölümüne gittim. Asistanlar kurallar değişmiş dediler, yabancı olduğunuz için önce cari ödemeniz gerekiyor (visit:1100 TL). Sonra SGK ya gitmeniz gerekiyor, kronik hastalığınız olmadığına dair bir belge alacaksınız, bize getireceksiniz ve bir paranızı iade edeceğiz. Bende kabul ettim, doktorla 1dk bile görüşmedim.

Direk kan tahlili ve MR a yazdı. Çok pahalı olduğu için yaptıramadım bende. Sonra Kurtköy SGK ya gittim ve belgeyi istedim. Onlarda biz böyle bir belge vermeyiz ve bunları hastane takip etmelidir dediler. Tekrar Romatoloji bölümüne gittim ve söyledim. Benden IBAN aldılar ve en az 40,45 gün sürer dediler. Bekledim. Para hesabıma gelmedi. Tekrar gittim. Böyle bir şey yok dediler. Yabancı olduğunuz için her şeyi cari ödemeniz gerekiyor! Hasta haklarıyla görüştüm. Kaç kişiye bağladılar ve her birisi bir farklı şey söylüyor. Yenikapı SGK ya gitmeniz gerekiyor. Yabancıların cari ödemesi gerekiyor. Ödeyecektik ama zamanı geçmiş! Bende diyorum ki siz bekle dediniz. En son konuşup ararız sizi dediler ve haber yok!

01 Haziran 2023 11:27 (Şikayetten 1 gün sonra)

Gorica sonuçtan hiç memnun değil

06 Şubat 2024 20:58

06 Aralık 2023 09:53