Halil sonuçtan hiç memnun değil

Medical Park Hastanesi Ordu Medikal Haksız Yatış Parası Ve Geçmişe Dönük Tanı Koyma

01 Ağustos 2024 16:38

Ordu Medical Park Hastanesi'nde eşim 26.06.2024 tarihinde doğum yaptı. 27.06.2024 tarihinde de bebeğimizin sarılık sebebiyle yatış yapılacağı söylendi. Aynı gün eşim taburcu olmadan bebeğimize de aynı odada yatış yapıldı ve bunun için 4.750 TL ücret alındı, (ayrıca ilk 28 gün de ücretsiz olmasına rağmen) bununla ilgili aynı odada eşime hem sigortadan hem de bebeğimiz için benden nasıl para alındığını söylememe rağmen fiyatlandırmada çalışan bayanın üstten ve kibirli tavırları ile karşılaştık. 01.08.2024 günü ise normal aylık kontrolüne geldiğimizde çocuk doktorunda çalışan sekreter 3 gün öncesine hastalık tanısı girmiş, sigorta onayına gittiğimde bana sigortanın karşılamayacağını söyleyerek para talep ettiler, (yaptığım sigorta işi sıfırdan yapılmış sigorta değil, eşimin sağlık sigortası üzerinden olduğu için ilk 3 aylık yatışı da önceki hastalıkları da kapsamakta) ilk başta görevliler halledebiliriz dediler fakat daha sonra halledilmeyeceğini ve yapacak bir şeylerinin olmadıklarını söylediler. Hata yapmalarına rağmen hatalarını kabul etmeyerek sigortalı ne zaman yaptığınızı bize söylemeniz lazımdı diyerek savunma yapıyorlar. Bunun üzerine yine tamamlayıcı sağlık sigortamız olmasına rağmen 1.430 lira ücret ödemek zorunda kaldık. Sigorta şirketi hastane ile irtibat kurup yardımcı olmalarına rağmen Ordu Medical Park Hastanesi yardımcı olamayacaklarını söylediler. Medical Park Ordu Hastanesi'ne 2 senedir geliyoruz, ama bir sorun olduğunda derdimizi anlatacak kimse olmuyor. Tek dertleri para, mecbur ödeyeceksiniz yapacak bir şey yok diyorlar. İnsan sağlığı derdinde değil de nasıl para alabiliriz derdine düşmüşler. Gördüğüm kadarıyla aynı konudan birçok şikayet olmasına rağmen kimseye herhangi bir olumlu dönüş yapılmıyor. Bu sebeple başka hastanelere yönelen tanıdıklarıma ben de eklenmiş oluyorum.

01 Ağustos 2024 16:58

Ödeme

13 Ağustos 2024 11:20 (Şikayetten 11 gün sonra)
15 Ağustos 2024 18:16

Hiçbir çözüm üretmekten uzak yine kendi bildiklerini anlatmaktan başka bir şey yapmadılar, kısacası hiçbir çözüm üretemeyerek para dışında önceliklerinin olmadığı söylendi

Mesut sonuçtan hiç memnun değil

22 Haziran 2024 12:43

Medical Park Hastanesi Antalya Bebek Yoğun Bakım Fiyaskosu

24 Temmuz 2024 12:24
Mustafa sonuçtan çok memnun

03 Eylül 2024 16:59
"Ücretimi iade aldım. Teşekkürler..."
Haksız Kazanç Medical Park Gebze
Haksız Kazanç Medical Park Gebze