Zubeyda sonuçtan çok memnun

Medical Park Hastanesi Kan Almada Sinir Zedelenmesi

22 Haziran 2024 11:19
Zubeyda'nın Teşekkür Mesajı
“Şikayetimle ilgili hemen iletişime geçip, ücretsiz tedavi için doktora randevumu oluşturdular. Gayet açıklayıcı ve çözüm süreçli davrandılar. İlgilerinden ve hastalarını önemsediklerinden dolayı teşekkür ederim.”

20 Haziran 2024 te Medical Park Gebze endokrinoloji bölümüne randevu aldım. Tahliller için kan vermeye gittim. Hemşire iğneyi batırır batırmaz birden orta parmağıma şiddetli elektrik çarpması oldu. O acıyla bağırdım, bir şey oldu dedim.

İğneyi dik ve derin batırdı zaten. Panik mi yaptınız dedi. Hayır ilk kez aldırmıyorum dedim, kolum aniden alev alev olmaya başladı. Öyle bir acı yaşamadım, hemşire damar ucuna gelmiştir vs. Dedi. 2 gün oldu, gece uyuyamıyorum.

Kolumun içinde sanki ip var ve çekilme yapıyor, orta ve işaret parmağını dokunduğum yerde dirseğe kadar çekilme agrı var. Sinir zedelenmesi olabilirmiş. Tedavisi de 6-9 ay sürebilirmiş. Tarafıma dönüş yapılmasını istiyorum.

Zubeyda
26 Haziran 2024 15:25

27 Haziran 2024 09:07 (Şikayetten 4 gün sonra)

Melih

Merhaba aynı problemi ben Hisar hastanesinde yaşadım sorununu giderildi mi acaba sonrasında bir problem yaşadınız mı ben de aynı durumdayım şu anda

Esra sonuçtan hiç memnun değil

29 Ocak 21:40
Medical Park Hastanesi Kategorileri