Nur sonuçtan çok memnun

Medical Park Hastanesi Boş Yere Defalarca İlaç Tedavisi Gördüm - Kadım Doğum Servisi

05 Eylül 2023 11:35
Nur'un Teşekkür Mesajı
“Tarafıma ulaşan firma yetkilisinden yaklaşımı ve hızlı çözümü için teşekkür etmekteyim.”

Merhaba, Medical Park Hastanesi Antalya Hastanesi kadın doğum ve kadın hastalıkları biriminden 2 farklı doktordan 3 kez ilaç tedavisi aldım. Son gittiğim hekim sorunun kökten çözüleceğini sözlü olarak iletti fakat ilaçları bıraktığım an sorunum devam etti. Yaklaşık 3 ay aynı problem ile mücadele halindeyim ve 3 farklı antibiyotik, krem, fitil, vb. İlaçları 3 kez farklı ilaç tipleri ile boş yere bünyemi zehirledim. Şu an giden paralarıma mı yanacağım, giden sağlık problemlerime ve psikolojik durumuma mı bilemiyorum. Lütfen sorunuma artık bir çözüm bulun ya da bulamıyoruz. Deyin ben gidip gelip derdimi anlatmaktan çok yoruldum, yaşadığım sağlık probleminin devam etmesi de cabası.

05 Eylül 2023 13:12 (Şikayetten 1 saat sonra)
Nur
07 Eylül 2023 08:02

Okan

24.07.2024 tarihinde Kocaeli İzmit medikal hastahanesinde anal fissür den ameliyat oldum doktor Tolgay bey ameliyat olmadan önce şikayetlerim olan makat çatlağı ve hemoroid şikayetlerimin olduğunu söyledim kendisi kolonoskopi yapmadan bana çatlağın olduğunu söyledi bende hemoroidimin olduğunu dışkılama sırasında sarktığını söyledim kendisi ameliyat sırasında hemoroidimin olması dorumunda hemoroide müdahale edeceğini ve aldıracağını söyledi ne var ki ameliyattan sonra dışkılama sırasında hemoroidimin sarktığını gördüm tekrar yanına giderek şikayetimi dile getirdim ancak oralı bile olmadı şimdi haklarımı avukatım vasıtasıyla hukuk önünde arayacağımı belirtirim.

Pelin
26 Ağustos 2023 11:49