Ayfer sonuçtan hiç memnun değil

Medical Park Hastanesi Babamın Ölümüne Sebep Olan Doktorun İhmali

10 Ağustos 2023 02:55

Medical Park Bahçelievler'de 29/03/2023 tarihinde babamı kaybettim. Doktor ihmali yüzünden bypass'lı bir hastaya ve iki damarı tıkalı bir hastaya 1 hafta öncesinden kan sulandırıcıyı kestirip kestirip yerine kullanılacak iğneyi reçete etmedi. Ameliyattan 2 gün sonra da kan sulandırıcı verilmedi ve ameliyattan bir gün sonra da varis çorabı bir gün sonra çıkartılmış ve normalde 1 hafta kalması gerekiyor ki ihmaller zinciriyle babama akciğerine pıhtı atması sonucu hayatını kaybetti. Her yere yazacağım babamı geri getirmeyecek ama hukuki yollara başvuracağım.

10 Ağustos 2023 13:44 (Şikayetten 10 saat sonra)
Ayfer
Ayfer
11 Kasım 2023 12:37

Verdiğiniz bilgiler ne inandırıcı ne de gerçek bütün babamın hastaneye yatışından son güne kadar bütün tahlilleri yatış dosyasının bütün görüntülerine kadar hepsinin ekran görüntüleri bende de var sizi her platformda yazacağım sağlık bakanlığa Cumhurbaşkanlığına bizimim hukuk sistemimiz çozemesse gerekirse Avrupa insan haklarına başvuracağım siz bana babamı canlı geri verin haklıysanız o zaman tüm müdahalelerinin dogrusa

Ekrem
Ekrem

Bizim de bir yakınımız stent takılacaktı bu işlemi ben yapamam diyen doktor hocamız gelecek deyip 300 bin tl para istenildi. İstanbul'da ki prof beklenirken gelemeyeceği söylendi ve biz yapamayız diyen iki uzman doktor kendi kafalarına göre işleme girdiler birazdan görüşürüz diye girdikleri stent işleminde hastamızı kaybettik. Bu hastane sadece insan öldürmek için var bizde hukuki haklarımızı arayacağız

Zeynep sonuçtan hiç memnun değil

23 Ağustos 2023 16:27
Eser sonuçtan hiç memnun değil

Antalya Medical Park İhmali Sonucu Babam Vefat Etti

02 Ağustos 2024 23:02