Yusuf sonuçtan hiç memnun değil

Medical Park Hastanesi Babamın Hastane Deneyimi

28 Ağustos 2023 12:47

Babamın göğüs bölgesinin üst tarafında ağrı şikayeti öksürmede zorlanma ve kusamama şikayetiyle Medical Park Hastanesi Kocaeli hastanesine gittik. 20 Haziran 2023 tarihinde bizi dahiliye bölümüne sevk ettiler. Uzm. Dr. *** beyin yanına gittik vücuttaki oksijen oranına baktı tansiyon ölçümü yapıp kan testi istedi. Kandaki enfeksiyon yüksek çıktı. Bunun üzerine yatış verip serum yazdı serum alındıktan sonra kendisi bizi hastanelerinde bulunan kardiyoloji doktoru ****'e yönlendirdi. *** bey de ilk önce EKG çekilmemizi istedi. Yaptırdık. Sonra odasına aldı. Ultrason cihazıyla kalbine baktı kalbin sağ tarafında büyüme olduğunu söyledi 2 tane radyoloji uzmanına EKG'SİNİ gösterdiğini söyledi. Bize daha babama anjiyo yapılması gerektiğini tarafımıza beyan etti. Bizde yaptırdık ve babam anjiyodan çıktıktan sonra kalbe giden damarların temiz olduğunu ve ilaç verip 1 ay sonra kontrole gelmesini söyledi. Dahiliye ve kardiyoloji doktoru ilaç yazıp bizi eve gönderdi. Babam çarşamba günü ilaçlarını kullandı perşembe günü aniden öğle civarı biranda yere yığılıp çenesi kitlendi acil olarak ambulans çağırdık hemen bizi Medical Park Hastanesi Kocaeli'nde inceleyen doktoru *** aradım ve bana bizim hastaneye getirme tarzında bir konuşma yaptı. Ben bunun üzerine hasta hakları birimini arayıp *** hanımla görüşme yaptım beni 2 defa aradı babamın Derince Devlet Hastanesi'nde yattığını söyledim. Bunun üzerine hastaneden bir daha aranmadım. Ben aramama rağmen babam vefat edince geri dönüş bile sağlamadılar. Yerinde yoklarmış dediler. Ve 23.06.2023 tarihinde saat 20.35 de babam vefat etti. Ve Medical Park Hastanesi Kocaeli her ne teknik yapmalarını talep edip kabul etmeme rağmen bize sahip çıkmadılar. Rabbime havale ediyorum. Medical Park Hastanesi Kocaeli'nde babamın ölümünde payı olanları ve sorumluluk almayanları

05 Eylül 2023 11:00 (Şikayetten 7 gün sonra)

Sayın Yusuf Emre B. Merhaba; Daha kaliteli hizmet sunabilmek adına değerli geri bildiriminiz için Medical Park olarak teşekkür ederiz. İletmiş olduğunuz görüşünüz ile ilgili değerlendirmemizi en kısa sürede sonuçlandırmaya çalıştık. Yaşadığınız bu deneyimden dolayı üzgünüz. Ayrıntılarını telefonda da size ilettiğimiz gibi benzer bir deneyim yaşamamanız için gerekli tedbirler alınmıştır. Sağlıklı günler dileriz.

05 Eylül 2023 11:25

Ben babamı kaybetmişim verilen fütursuzca cevaba bakın sizler için insan hayatının 5 kuruş değeri yok bu anladım sizler için tek bir anlamı var cebindeki tüm parayı alıp sonra sorumluluktan kaçmak hastalarınıza sahip çıkmamak her dediniğinizi harfiyen yaptım. Sonuç olarak hastanızı bize getirmeyin demek cevabını verecek bir hastanesiniz. Aradığım muhatap bulamamak başhekimle konuşturmamak hasta hakları birimine ulaşamayıp olayın üstüne kapatan bir hastanesiniz

05 Eylül 2023 11:28

Ve kesinlikle kimse tarafından aranmadım yalan söyleniliyor. Sadece babam vefat etmeden önce durumu hakkında bilgi almak için 2 defa arandım durumu nasıl diye başka bir şey yapmadılar bu kadar yalan ve sahte konuşmanız ve sorumluktan kaçmanızdan dolayı huzuru mahşerde iki elim yakanızdadır. Kimin vebali varsa

Murat

Allah rahmet eylesin 😔😢 çok üzücü bir durum

Yusuf

Sağolasın bir de kendilerince teşhis akciğer tansiyonundan vefat ettiğini söylüyorlar bize bende diyorum niye hastanede yatışlı tedavi vermediniz serum takıp gönderdiniz cevap yok huzuru mahşere bıraktım hesabı

Muhammed
02 Eylül 2023 20:56
Şeydanur sonuçtan çok memnun

Şeydanur
10 Kasım 2023 10:17
"Destek ve yardımlarınız için teşekkür ederim"
Derya sonuçtan hiç memnun değil

Medical Park Hastanesi MP Devletle Sözleşmeli Gazi'yi Kendine Yük Etmek İstemiyor

Derya
04 Eylül 2023 12:18