Servet sonuçtan memnun

Medical Park Hastanesi Acil Servis Kontrol Süresi Ve Ücret Politikası Hakkında Şikayet

23 Haziran 2024 14:24
Servet'in Teşekkür Mesajı
“Telefon ile arayan halk ve ilişkileri uzmanı kadın gayet uygun ve nazik bir dille sorunun aslında saglik bakanlığı yönetmeliğinden kaynaklı olduğunu bildirdi. Ona rağmen yardımcı olmak istediler fakat ben islerimi halletmiştim ( kontrol, rapor v. S ). Geri dönüş gayet iyi ve çözümleyici oldu. İletisim ve destek için teşekkür ederim.”

20.06.2024 tarihinde VM Medical Park Pendik Hastanesi'ne acil servisten giriş yaptım (ateş, kusma, halsizlik vb.) ve muayene oldum. Tekrar kontrole gitmek istedim. Hastalığım geçmedi ve telefonla hastaneye ulaştım ama telefondaki kişiler acilden giriş yapılıp muayene olduğum için kontrol süresi olmadığını (acilde kontrol süresi gibi bir şey yok denildi) ve yeniden normal poliklinikten ücretini ödeyip yeni kayıt açtırmam gerektiği söylendi. Benim anlamadığım EKG, kan tahlilleri vb. yapılırken poliklinikte bir hekime muayene olmadım mı? 10 günlük ücretsiz kontrol süresi özel hastane acillerine dahil değil mi? Sadece bir istirahat raporu ve rutin kontrol için tekrar muayene ücreti talep edilmesi insanları mağdur etmekten başka bir şey değil.

Servet
Servet
25 Haziran 2024 11:19

25 Haziran 2024 11:33 (Şikayetten 1 gün sonra)

Esra sonuçtan memnun değil

03 Aralık 2024 14:37

25 Temmuz 2024 15:11

07 Şubat 2025 17:13
Yasemin sonuçtan çok memnun

22 Haziran 2024 14:02
"Hasta ilişkilerinde çalışan ve ortadaki durumu en kısa sürede çözen İlknur Hanıma teşekkürlerimi iletiyorum"
Eren sonuçtan çok memnun

23 Ocak 2024 11:36