Taner sonuçtan hiç memnun değil

Medical Park Hastanesi 6 Ay Sonra Borç Çıkarması

15 Ocak 2024 23:31

Özel sigortalı olarak muayene sonucunda doktorun talep ettiği tahlilleri sigortam onay vererek ücretsiz yapıp gidiyoruz. Fakat 6 ay sonra hastane borcunuz var diyerek başka muayeneye geldiğimizde borç ödemeden muayene yapmıyor. Asıl sorun Branşı olmayan doktorun SGK'nın karşılamayacağı tahlil istemesinden dolayı borç çıkmış. Meğerse hastanenin aşağıdaki kurallardan haberi yokmuş.

Medula, Hastane Bilgi Yönetim Sistemi ve Aile Hekimliği Bilgi Sistemlerinde yürürlüğe konulan uygulamaya göre,

1- Birinci basamak sağlık tesislerinde 25 (oh) d vitamini tetkik istemi kapatıldı.

2- İkinci ve üçüncü basamak sağlık tesislerinde sadece çocuk ana ve yan dal uzmanları, iç hastalıkları ana ve yan dalları uzmanları, kadın hastalıkları ve doğum uzmanları, fizik tedavi ve rehabilitasyon uzmanları, ortopedi ve travmatoloji uzmanları, nöroloji uzmanlarınca d vitamini tetkiki isleyebilecek.

3- d vitamin tetkik isteminde zaman aralığı 90 gün olarak belirlendi.

26 Ocak 2024 09:16 (Şikayetten 10 gün sonra)
Taner
Taner
26 Ocak 2024 09:24

Branşı olmayan doktorun istememesi gereken tahlili karşılamayacağını sizin bilmeniz gerekiyor.

Gülsen sonuçtan hiç memnun değil

19 Ocak 2024 16:37
Burak sonuçtan çok memnun

Medical Park Pendik Hastanesi Tss Kapsamında İşlem Yapmadan Ücret Aldı

14 Eylül 2023 21:42
"Yaşadığım problem sonrasında oluşturduğum şikayete hızlı dönüş yaparak sorunumun çözülmesinde yardımcı olan başta Pendik Medical Park Hastahanesi Hasta Hakları biriminden Didem Hanım ve Zeren Hanım'a, İade işlemi ile ilgilenen takip eden Elvan Hanım'a konunun takibi ve ilgilerinden dolayı çok teşekkür ederim. Sorun çözülmüştür..."
Medical Park Pendik Hastanesi Tss Kapsamında İşlem Yapmadan Ücret Aldı

27 Haziran 2024 11:59
Adem sonuçtan hiç memnun değil

Yanlış Bilgilendirme İle Fazla Ödeme Alınması Mağduriyetim

30 Nisan 2025 15:23