29 Haziran 2024 15:20

26.06.2024 tarihinde çocuğum A**** E** Ö*****, kendi çocuk doktoruna kusma ve huysuzluk şikayeti ile geldik. Kan, idrar, kafa ve tüm batın kontrolleri yapıldı. Sonuçlar temiz çıktı, sadece kalsiyumu yüksek çıktı ve susuz olduğu görüldü. Hastanede yatışımız başladı. Kendisi gidene kadar bizimle ilgilendi, sorun yaşanmadı. Saat gece 2 gibi kat hemşiresi çocuğu kan almak için götürdü. 45 dakika boyunca kan almaya uğraştılar, çocuğum ağlamaktan katıldı, kan almayı beceremediler ve çok kötü halde oldu. Yanımıza getirdiklerinde her yeri delik deşik ve çocuk bembeyaz bir şekilde bize teslim ettiler. Gece doktoru bize çocuğun kliniği iyi görünmüyor, kan pıhtılaşması olduğunu söyledi. Bize bütün kötü yorumlarda bulundular. Çok kötü muamele ile karşılaştık. Çocuğun hayatı söz konusu olduğunu söylediler. Sonrasında aldıkları kan pıhtılaşma olduğunu söylediler ve tekrar kan aldılar ve bize yine teslim ettiler. Bu olaydan 5 dakika sonra, sabahki bütün sonuçların temiz çıkmasına rağmen gece 2'de antibiyotik tedavisine başlanmasını söylediler ve serumu bağladılar. Aynı serum sabah 9 civarına kadar devam etti. Çocuğun üstünü değiştirirken kolunun morardığını ve şiştiğini biz fark ettik. Sonrasında hemen hemşireyi çağırdık, hemşire bize serumun yanlış takıldığını ve öteki koluna tekrar takılması gerektiğini söyledi. Part 1 devamı part 2'de.

29 Haziran 2024 15:06

Part 2 devamı -Buradan sonra çok değişti kendisine kendi doktoru gelmeden kimsenin çocuğa dokunmasına izin vermediğimi söyledim bu olaydan 1 saat sonra civarı baş hemşireler geldi durumları anlattım sonrasında baş hemşire geldi kendisinede anlattım sonrasında kendi doktoru geldi gece tedavisinin tekrar tekrarlanmasına karar verildi tedaviye başladı gün içinde Medical Park Maltepe hastanesinden hiçbir yetkili bizimle iletişime geçmedi bir gece daha hastanede kalınması gerektiğini tedavinin devam edilmesi gerektiğini bildirdiler aynı sıkıntılar devam etmeye tekrar başladı gece 2.10 gibi serum takıldı serum cihazı bozuldu odamıza tam 6 hemşire girdi serum gece 4 de takıla bildi kalp atışına 2 saatte bir bakışması gerekiyordu temizlik görevlisi kalp cihazını odamızdan almaya kalktı izin vermedim benim talebimle kalp atışı kontrol edildi. 28.06.2024 tarihinde gamze hanıma olayları baş hekime anlatmak video ve fotoğrafları göstermek istediğimi bildirdim kendisinin müsait olmadığımı bana bildirdi aksa tabur olmamızı bildirdiler gamze hanım odamıza gelerek hastane masrafımızın 21 bin tl olduğunu yaşanan aksaklıklardan dolayı 6 bin tl indirim yapıldığını söyledi ben bu kadar olay olduğu için ödemek yapmak istemediği mağduriyetimin giderildiğini söyledim kendisi hakkımı savunmak için gereksi şeyleri yapmam gerektiğini söyledi hastaneden ayrıldık bunu okuyan herkese tavsiyemdir Maltepe Medical Park hastanesinin gece çocuk yatış bölümünde çocuğuma işkenceden farksız muamele yapıldı ve bunun için benden 15 bin tl para bile alındı ben hakkımı elimdeki fotoğraf be videolarla beraber savcılığa başvuru yağacağından kimsenin şubesi olmasın Maltepe Medical Park yönetimi benim çocuğuma yaşananlar benim ve ailemin aklımdan çıkmıyor sizinde ç çıkmasın bu olayları hepsini ben ailem ve dostlarım Twitter sosyal medya ağlarından paylaşacağım iyi günler

02 Temmuz 2024 08:43 (Şikayetten 2 gün sonra)

Merhaba; Daha kaliteli hizmet sunabilmek adına değerli geri bildiriminiz için Medical Park olarak teşekkür ederiz. İletmiş olduğunuz görüşünüz ile ilgili değerlendirmemizi en kısa sürede sonuçlandırmaya çalışıyoruz. Yaşadığınız bu deneyimden dolayı üzgünüz. Ayrıntılarını telefonda da size ilettiğimiz gibi benzer bir deneyim yaşamamanız için gerekli tedbirler alınmıştır. Sağlıklı günler dileriz.

Hasan
03 Temmuz 2024 17:33

Benimle iletişime geçilmedi.

Hüseyin
14 Ağustos 2024 09:29
Aslı sonuçtan hiç memnun değil

Aslı
08 Kasım 2024 16:06

İlknur
23 Aralık 2023 14:24
Medical Park Hastanesi Hastane Koridorları Nda Bekliyoruz
Begüm sonuçtan hiç memnun değil

Begüm
20 Kasım 2023 09:52