Gebze Medical Park Çocuk Doktoru Şikayeti

24 Mayıs 2024 11:14

Medical Park Gebze Hastanesinde ateşli ve zatürre olan çocuğumla birlikte doktor (M**** A****** G*******) sırasında 1-2 saat arası bekletildik. Sonrasında söyledikten sonra bizi aldılar çocuğumu yatışa aldılar. Aradan 4 gün sonra sabah 08:15 de kontrole gittik, sistemden girişimizi yaptık ve bomboş kapıda sadece çocuğumla biz varız. Doktor kapısı kapalı ve kimse yok zannettik. Sonra yeni başka bir hasta geldi. Doktor kapısından görevli çıktı ve direk onları çağırdı. Bizim randevumuz 08:30 ve biz oraya 08:15 de gelmişiz ve kapıda hiç bekleyen hasta yok ve doktor içeride ve biz orada 20-30 dakika bekliyoruz. İşin en kötüsü hastadan sonra biz içeri giriyoruz. Durumu doktora söylediğimde, doktor sinirlenmeye başladı. Ve sonrasında çocuğunuza bakmıyorum dedi ve bizi yolladı. Bir doktor hangi hak ile hastasına bakmaz. Ve bu çocuk zatürre olmuş durumda. Sonrası dahada kötü içeriden çıkan görevli hastane sorumlusu kişiye durumu gülerek anlatıyor. Sorumlu olan kişi "doktor sizi muayene etmek istemiyor" diyor ve sizi başka doktora yönlendireceğim dedi. 30 dakika bekledik ve sorduğumuzda planlama yaptıklarını söylediler. Biz daha beklemiyoruz gidiyoruz dediğimizde yüzlerinde ki ifade güle güle der gibi baktılar. Ben sadece şunu söylemek istiyorum zatürre olan çocuğu ve aileyi bu şekilde çaresiz bırakmak nasıl vicdanınıza sığıyor. Gerçekten yazıklar olsun.
Doktorun bana sesini yükseltmesi ve kovması, ve bana sanki bedava çocuğuma bakıyormuş gibi ifadesi.

01 Haziran 2024 11:12 (Şikayetten 7 gün sonra)

Filiz
07 Nisan 20:44
Mevlüt sonuçtan hiç memnun değil

Mevlüt
16 Aralık 2024 20:40