Sercan sonuçtan çok memnun

Ankara Batıkent Medical Park Hastanesi Yenidoğan Muayene Ücreti

Ankara Batıkent Medical Park Hastanesi Yenidoğan Muayene Ücreti
11 Mayıs 2023 18:49
Sercan'ın Teşekkür Mesajı
“Medical Park Hastanesi Hasta hakları departmanından Melisa hanım tarafıma dönüş sağladı durumla ilgili gerekli açıklamaları yaparak ücret iade sürecini başlattıklarını iletti, ilgisi için Melisa hanıma ve Batıkent Medical Park Hastanesi'ne çok teşekkür eder iyi çalışmalar dilerim. Sorunumuz çözülmüştür 😊”

Ankara Batıkent Medical Park hastanesinde 11 Mayıs 2023 tarihindeki 13 günlük kızımın Yenidoğan muayenesinden muayene ücreti aldılar. Yenidoğan bebeklerin 28 gün boyunca muayene ücretlerini SGK öder dediğimizde biz alıyoruz cevabı verildi. Tutturabildiğimiz kar mantığıyla mı hareket ediliyor merak ediyorum. Faturası görseldedir. Muayene ücretinin tarafıma iade edilmesini istiyorum. Aksi durumda SGK ve CİMER e şikayette bulunacağım.

Sercan
Sercan
12 Mayıs 2023 12:12

12 Mayıs 2023 12:37 (Şikayetten 17 saat sonra)

Remzi sonuçtan çok memnun

09 Ocak 2024 14:23

02 Şubat 2024 17:39
Bilal sonuçtan çok memnun

09 Ağustos 2023 19:00
"Mağduriyetim hasta hakları birimi tarafından hızlı bir şekilde çözülmüştür ilginiz için teşekkürler."

20 Temmuz 2023 09:57
Nursu sonuçtan çok memnun

25 Ekim 2023 14:59
"Geri dönüş sağlandı iade yapılacağı söylendi. Teşekkürler..."

Medical Park Hastanesi Kategorileri